Temperatura i pms

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _makiicaaaa_

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Cao svima.
    Naime ovaj mesec vec nekih 10ak dana imam temperatura koja ne prelazi 37.1. Bude mi 36.5 pa se popne da 37 pa opet padne na 36,7,8 i tako u krug pa me umara.Krv sam vadila proslog meseca i crp i sedimentacija su bili malo uvecani ali sam tada dobila terapiju za to. Gvozdje mi je takodje malo nize sve ostalo je bilo okej. Trebam da dobijem za tri dana pa me zanima da li temperatura moze biti zbog togaa tako povecana. Nekada je osetim a nekada ne i da li je neka imala iskustva sa ovim. Trudnocu iskljucujem jer odnose nisam imala posljednjih par meseci.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.