Povišena temperatura

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirka4
    02. Ožujak 2015. 08:56

Hvala Missha i Medsr Sinoć je kašalj bio još gori, stalno se budila, a sad ima i začepljen nos, al i dalje nema fibru. A eto, ovo joj je prva 'bolest' pa se i ja moram naviknut...

Nalah
    02. Ožujak 2015. 09:40

Moja je isto šmrkava i puno nam pomaže Nosi set,izvlačenje usisavačem,kapanje sa puno fiziološke i sinomarin baby kapima,mokre pelene/ručnici nakapani eukaliptus uljem za vlaženje zraka u bebinoj sobi

Pilici
    02. Ožujak 2015. 14:49

Mirka kako ste?
    Medser a vi, kako zubici jel izbio jos koji

zebrica

Pilici
    02. Ožujak 2015. 14:50

Nalah nisam skuzila ovo zadnje sa kapima na pelene, kako to radis? Jel ti bolje malena?

zebrica

Nalah
    02. Ožujak 2015. 16:22

Smočim pelenu,smotam ju (zgužvam) i nakapam na nju eukaliptus,iscijedim i stavim na radijator,samo ne previše jer je dosta intenzivan miris.Bolje je,ali kako je rekla pedica već su joj zubi počeli rasti,pa će si ruke pojesti

Pilici
    02. Ožujak 2015. 19:24

Nalah hvala :) dobrodode svaka nova korisna informacija.
    I moja cura stalno rukice gura u usta. 
    Medser vjerujem ti, ajde držim fige da brzo prode

zebrica

mirka4
    03. Ožujak 2015. 08:58

Evo nas - sve je bolje Ovaj Sinomarin je stvarno spas, nakapala sam joj dosta u nos, i izbacila je sline ko u priči. Kaže pedijatrica da je kašalj samo podražajni zbog sline koja se slijeva u grlo.
    Bili smo puno na zraku, većinu dana je bila u povišenom položaju, i čistimo nos ujutro i navečer.
    Sinoć nije kašljala, ide na bolje! Hvala vam na pomoći

Nalah
    03. Ožujak 2015. 10:01

Ma nema na čemu mame,tu smo da si pomognemo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.