Nije mi jasna tvoja potreba za vrijedjanjem drugih. U cemu si toliko nezadovoljna?Meni nije jasna tvoja potreba da otvoriš drugi profil da bi meni prodavala pamet koju nemaš 🤣To ja zbog tebe, da bi ti imala sta da posolis.Imam ja dovoljno publike i bez tebe. Slobodno ti ostani offline 🤣
To ti vjerujem, i to svi istomisljenici. :)
Samo te ja ne vrijedjam, tu se razlikujemo. Ja sa tobom komuniciram na jedan kulturan nacin i zato te ne mogu ostaviti. Zao mi.
Nije mi jasna tvoja potreba za vrijedjanjem drugih. U cemu si toliko nezadovoljna?Meni nije jasna tvoja potreba da otvoriš drugi profil da bi meni prodavala pamet koju nemaš 🤣To ja zbog tebe, da bi ti imala sta da posolis.Imam ja dovoljno publike i bez tebe. Slobodno ti ostani offline 🤣To ti vjerujem, i to svi istomisljenici. :)
Samo te ja ne vrijedjam, tu se razlikujemo. Ja sa tobom komuniciram na jedan kulturan nacin i zato te ne mogu ostaviti. Zao mi.
To ti misliš da si kulturna. Izvrijeđala si ti mene pošteno, samo se praviš fina 🤣
Nije mi jasna tvoja potreba za vrijedjanjem drugih. U cemu si toliko nezadovoljna?Meni nije jasna tvoja potreba da otvoriš drugi profil da bi meni prodavala pamet koju nemaš 🤣To ja zbog tebe, da bi ti imala sta da posolis.Imam ja dovoljno publike i bez tebe. Slobodno ti ostani offline 🤣To ti vjerujem, i to svi istomisljenici. :)
Samo te ja ne vrijedjam, tu se razlikujemo. Ja sa tobom komuniciram na jedan kulturan nacin i zato te ne mogu ostaviti. Zao mi.To ti misliš da si kulturna. Izvrijeđala si ti mene pošteno, samo se praviš fina 🤣
Ti si mene sa nekim pomijesala.
Sortiraj odgovore
Najstariji