Prekrasna tatina poruka koju treba čuti svaki muškarac

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zivotjezajeban

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja mislim da nebi trebalo nikoga interesirati sto i kako netko nesta radi. Primjeri odgoja djece mogu se vidjeti svakodnevno na ulici, u trgovackim centrima, na djecijim igralistima, zapravo svuda osim u samom domu obitelji. Ako uzmemo u obzir da su neka djeca vec u vrticu problem, ili se bacaju na pod u trgovini kad im se ne kupi sto oni zele pa placu ili vicu cijelo vrijeme, udaraju drugu djecu samo da pokazu autoritet (u skoli), bacaju smece i vandaliziraju okolo, a na opomenu Svjesne i Kulturne osobe (da to nije lijepo) ruzno i nekad sasvim nekontrolirano reagiju, misljenje mene kao oca je da sve to krece od roditelja. Ako ti se roditelj pravi serif, naravno ce dijete to shvatiti kao dobro samo zato sto je to uradio netko kome vjeruje i od koga zapravo uci dobro i lose od malena, a dijete je kao spuzva i samo zeli (iako vecina ne zna, ali dijete to radi ne svjesno) uciti, a to radi kroz igru, pricu, gledanjem i osijetom. Svi oni koji negativno komentiraju poruku Davida Brinkleya, mislim da su im stvari od malena krivo pokazane i da su krivo uceni iako su nauceni biti posluni sto je opet druga tema. Ali Pravi razlog zasto ce dijete normalno razmisljati i biti samostalno je taj da ga pustimo da proba, ako ne valja da mu objasnimo i pokazemo ono sto mi kao Roditelj smatramo ispravno, a ako je vec doslo u krevet kod roditelja, vjerojatno zeli upiti malo paznje i ljubavi znalo, moglo i imalo osijecaja samo da projecira ljubav kako je od roditelja i naucilo. Dijete nije i nece nikada biti krivo za nesta ako je krivo nauceno!

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Potpis

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • voxovej

    Broj poruka: 73

    Prijavi adminu

    My last month paycheck was for 11000 dollars… All i was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. click here =======?? Www.earn75.com

  • financijske

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Financijska institucija vam pomaže

    Možete dobiti svoj zajam od nas

    Za sve vaše novcane zajmove.
    Novim kreditima nudimo privatne osobe i komercijalne organizacije po kamatnoj stopi od 3%.
    Nudimo zajmove do 500.000.000 eura.

    Molimo kontaktirajte nas za više informacija.

    E-pošta: 1 :    infos.kredit700@gmail.com

    E-pošta  2 :   financijske-usluge@net.hr

    Whatsapp:    +33 7 55 17 86 25

    Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.