Tablica spavanja djece koja je šokirala roditelje

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Chipsy

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dok traje skolska godina , ja sam rigorozan i djeca moraju u 20 sati u krevet, vrijeme za opustanje i odmor , sto se toga tice sam vrlo strog , ponekad ali dozvolim da malo duze ostanu budni, to su naravno iznimke , djeca ko djeca, inace tjeraju po svome ali sam ih priviknuo da krenu na spavanje posto znaju da rano moraju ustati, zbog toga mi ih je i jako zao , ali eto ipak spavaju izmedju devet i pol i deset sati , sto po tablici opet naravno nije dovoljno , ali sve zavisi kakav je bio dan i koliko su umorni, uglavnom relativno brzo zaspu osim ljeti, naravno…vrucine pa neide….a kad je skolsko ferije, e tu vec malo i strogi tatek popusti i dozvoli sat vremena vise navecer mada znam da je privikavanje pred pocetak skolske godine ponovno neophodan.na godisnjem odmoru je naravno ponekad nemoguce ih spremiti u krevet na vrijeme, ali ponekad se vidi da i puno duze ne mogu izdrzati, najkasnije u 22 sata je i kod njih kraj

    Kaj da se potpisujem….pa svi me znaju

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    i ja sam stroga sto se odlaska na spavanje tice.kad je tjedan u 9.20 se gasi svjetlo,a prije 9 su u krevetu.Preko vikenda i praznika mozgu i duze.Ako im ko dode prespavat moze i do ponoci,ali inace nema sanse.Ne razumijem rodiyelje cija djeca idu spavat oko 22-23 sata a da ne pricam o kasnije,i onda dodu u skolu umorni.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.