znam da sam ja imala dva alarma zbog tog duphastona. Sretna sam kaj ga u ovoj trudnoci nije jos nitko spomenuo 🤣 s tim duphastonom je malo diskutabilno dal ga treba davati kad posteljica preuzme vecinu lucenja progesterona, jer on u pocetku podrzava zuto tijelo. Mislim da je to do politike doktora.
Ja sam čula da ako i uneseš previše folne, tijelo to samo uzbaci (koliko se sjećam kroz mokarću). Ali najbolje provjeri s doktorom, a svaki slučaj!
Ja pijem duhpastone preventivno. U prosloj T mi je dr rekla da nema potrebe nakon 12 tjedna, pa pretpostavljam da cu i sad tako nekako prestati.
Sto se Novalaca tice, on ima dovoljnu kolicinu folne.
A savjeti gin o tim vitaminima po mom iskustvu i nisu bas od neke koristi. Vecina ce reci da treba folna u prvom tromjesecju+raznovrsna prehrana. A sta znaci raznovrsna prehrana? I sta je danas zdravo? Odem na plac u zg, a tamo prodaju banane, sigurno su domace🙈, kao i ono voce i povrce pored njih. Drugi pali jednu cigaru za drugom iznad salate....
A onda imaju i oni drugi koji guraju odredenu marku, najcesce bez nekih dodatnih objašnjenja. Naravno, tu preporuku ti napisu na papiric od iste te marke, sasvim slucajno 😡
Ljudi mala pomoć... Smiju li se u trudnoći piti šumeće tablete (magnezij, mutivitamin, kalcij i sl.)? Na koji ste vi način unosile vitamine, osim kroz prehranu?
Ljudi mala pomoć… Smiju li se u trudnoći piti šumeće tablete (magnezij, mutivitamin, kalcij i sl.)? Na koji ste vi način unosile vitamine, osim kroz prehranu?
Mozes,kako tebi pase pijes.sumeci,u prahu u tabletama....🤗sa sam pila u prahu tako mi je pasao.Jer imam problema sa tabletama malo,gutanje i to😂😂😂
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ja sam do prije par dana pila Natural wealth folnu, mučila me nadutost i zatvor. Sad dva dana pijem AZ mama od DM-a i valjda sam 6 puta bila na wc-u u 2 dan i stolica mi je ful meka (isprike gadljivima ). Jel moguće da je od tih dm tableta? Da se vratim samo na folnu?
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Pozdrav svima!
U 26. sam tt i od početka pijem Almageu Prenatal Omega+. Zanima me ima li koja od vas iskustva sa ovim dodatkom prehrani? Koliko vidim, u sastavu nema baš kalcija. Ako postoji stručna osoba koja bi prokomentirala Almageu, dapače...
Hvala.
Sortiraj odgovore
Najstariji