Kad se 2.dijete rodilo bila je šokirana jer smo skrivali sve do 06 jer je jako rizična trudnoća vila, a njeni pozivi i savjeti su mi stres stvarali pre velik.
Da bi kad mi se 2.sin rodio došla i rekla kako je puno ostala pomoć .Jer je njoj kuca sama i vrt koji mora kopat. Dijete s niti mj dana joj je bilo pre teško za nositi. Spavala je do 09 i čekala skuvanu kavu. Da ne kažem da je došla u goste sama je tako navodila. Užasno odbijanje i ignoriranje mene dok muža nema non- stop visenje pred tv-om. Ona ne može jadna nju noge bole. Vlastitom sinu i mom sinu (svom unuku) nije bila u stanju ručak napravit dok sam ja s mladim bila na pretragi taj dan. Ona je čekala mene do 13ipo jer nije znala što je za dogovor za rucak😅. Sin osto gladan ipak taj dan. Na krštenju dijeteta je bižala od djeteta i zabila se za stol di se ne može doc do nje da joj se preda dijete. Kad sam joj ja pred cijelom konobom naših gostiju dala dijete i rekla da nije samo moja majka kao baka ovdje gospođa je ostala bez teksta.
Također se samo odjednom nakon 6sati slavlja ustala i otišla vozit dijete puf iz neda. Da bi nakon 3min što ju se zvalo ostavila dijete vani ispred konobe i nije se ni okrenula kolica su išla nizbrdo bez i jedne sekunde da je vidila di je dijete. Naravno da sam istu sekundu odsičenih nogu potrčala za kolicima. Također se pravila glupa i pola sata pjevala na balkonu dok sam ja usisavala kuću a dijete plakalo u ljuljački. Kad sam ju zamolila sa obiđe dijete dok ja brzo zavrsim je rekla pa sto ako plaće. Znači živci na iljadu.Isto je tako izjavila(kad je mali imao 1mji par dana da će dijete kod nje doći kad naraste 😅 4h vožnje do nje ima autom . Da sam ja bahata bezobrazna i lajava jer sam uvijek imala svoje ja od početka.
Muz je imao brak prije i ima dijete hvala Bogu veliko i zdravo ali također svaka recenica moje svekrva je da je njegova bivša jako fino kuhala.
Rekla je da smo ju samo zvali kad smo ju trebali-citaj kad smo ju trebali jer ipak stariji sin mi je asmaticar i baka je dolazila eto robovati ovdje .Također se derala na mene ispred muža radi tog jer nakon cijelog dana pored nje i čuvanja dijeteta i kuhanja i pranja nakon njenog lezanja i gledanja tv-a sam bila pre umorna i kad je muž rekao -u pol devet ti je jeo. Žena je dobila krila toliko se derala da sam bahata da što ja mislim da ovdje h Dalmaciji se tako govori da su oni gore bolji . Rekla je sam si svašta dopustila. Dalje nisam ni cula jer mi se zacrnilo od jada.
Sortiraj odgovore
Najstariji