Surogat majčinstvo - da ili ne?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • metoyou2203

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Uvek surogat majčinstvo je bila teška tema, posebno za Srbiju. Mi smo verujuća porodica, idemo u crkvu, ali na žalost okolnosti su takve da ja ne mogu da iznosim trudnoću… Jedina varijanta je bila da se oslonimo na dostignuća savremene medicine. Ovo je stvarno fantastično vreme ako imaš finansijske mogućnosti glupo bi bilo da to ne iskoristiš da ti se ostvari san. Naravno ovo je težak put kako psihički tako i finansijski. Treba da se odabere klinika kojoj ćeš verovati, i koja će verovati u tebe… Mi smo se 100% poverili Klinici iz Harkova “Feskov” (Grupa za reprodukciju čoveka). Tamo su proverene surogat majke, fizički i psihički zdrave. Još je jako dobra stvar da su cene fiksne koje uključuju sve neophodno. Sve je transparentno i može da se vidi na njihovom sajtu. Što se tiče papira zbog kojih smo bili zabrinuti, IMKR smo dobili za nekoliko dana. Angažovano je dosta ljudi i svako zna svoj deo posla. Za nas su učinili sve moguće da sada čuvamo našu zdravu bebu. 

  • Avatar PiaBuu

    PiaBuu

    Broj poruka: 834

    Prijavi adminu

    Heej :)

    27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.