A ja opet,nikako u ravnoj obući. Sad sam u 34 tt.dobila čak 20 kg,izbacila sam one baš velike štikle ali cipele na punu petu 6-7cm su svakodnevne,u njima sam stabilna i mogu provest cijeli dan. Da udovoljim mužu i mami kupila sam walkmax tenisice,miseći da je to alternativa,međutim,neide,ne kažem da nisu udobne ali za mene jednostavno nisu. Tako da smatram da nema tu pravila,kako smo navikle tako nek nam i bude. Mene bi nečije starke slomile, dok bi neku slomile moje cipele..
Ja ću u petom mjesecu trudnoće ići na dva dosta važna vjenčanja pa mi je bilo zanimljivo pročitati vaša iskustva. Znači da vjerojatno mogu računati da ću moći obuti pete od 5-6cm, ne nosim ni inače puno više
Ja sam bila isto tako u petom na vjenčanju u štiklama i ništa me nije smetalo, ali sam ih svakako skinula nakon samog vjenčanja :)
Pa to premišljam, ako ću biti u ravnim cipelama onda bih možda uzela neku dugu haljinu jer na kratku ću u niskim cipelama izgledati ko tuljan A ženi mi se brat tako da bih voljela izgledati koliko toliko reprezentativno.Najbolje pričekati dok ne vidim kako će mi se razvijati trudnoća, kako ću se osjećati i koliko će mi rasti trbuh i otjecati noge.
Pa to premišljam, ako ću biti u ravnim cipelama onda bih možda uzela neku dugu haljinu jer na kratku ću u niskim cipelama izgledati ko tuljan A ženi mi se brat tako da bih voljela izgledati koliko toliko reprezentativno.Najbolje pričekati dok ne vidim kako će mi se razvijati trudnoća, kako ću se osjećati i koliko će mi rasti trbuh i otjecati noge.
ma daa, recimo ja sam tad dobila bila samo 5 kg i nisam nimalo otekla tako da mi nije bilo nikakvih problema :)
Sortiraj odgovore
Najstariji