Štikle u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar antea11

    antea11

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Zanima me da li se smiju nositi štikle u trudnoći? Ponekad vidim trudnicu u dosta visokim petama, a i da ne spominjem ove neke “poznate” face koje bez pardona nose baš jako visoke pete u visokoj trudnoći! Koliko je to zapravo štetno (i neudobno)? Jer čujem da i potpuno ravne cipele (japanke) nisu preporučljive. Nosi li netko od vas štikle i koliko visoke i koliko dugo na dan, do kojeg tt?

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Hm, navodno nisu preporučljive, kao ni ravna obuća, poput starki, japanki ili balerinki, navodno zbog kralježnice, ali i gubitka ravnoteže, koja je zbog trbuha svakako prisutna, a štikle samo povećavaju tu opasnost. Osobno ne znam hodati u viskoim i tankim štiklama, imam dvoje čizmice sa malo debljim petamaod kojih 6 cm, njih znam obuti nekad, ali ne prakticiram često jer sam na mirovanju i ne idem nikud, a kad ih i obujem nosim kratko (npr. od auta do kuće u koju idem u goste9. Ak moram doktoru ili u trgovinu, tu su ravne čizme ili tenisice. Sad sam 26 tjedana.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Jedino kada sam obula stiklu u trudnoci je bilo na dan svog vjencanja, tada sam bila u 5 mjesecu. Inace ih nisam nosila, nekako mi se cinilo prenaporno balansirati u njima, kad sam i ovako i onako sama sebi bila teska. :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Na poslu sam često u štiklama, no sad sam ih potpuno izbacila. Ne osjećam se sigurno u njima, i nekako mi je lakše u ravnim cipelama.

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar blondie2010

    blondie2010

    Broj poruka: 109

    Prijavi adminu

    Meni u šiklama u trudnoći dosta otiču gležnjevi pa ih ne nosim, nosila sam ih samo na vjenčanju (tad sam bila u 15 tt). Al nosim cijelo vrijeme čizme s niskom, stabilnom petom, negdje 4 cm, te su mi najudobnije od svega, čak udobije od tenisica!

  • Avatar chocolate

    chocolate

    Broj poruka: 413

    Prijavi adminu

    Ja sam sada u 28 tjednu i do prije 2-3 tjedna sam ih nosila gotovo svakodnevno, i nisu mi smetale. Mislim da je to ipak malo i stvar navike jer inače sam prije trudnoće stalno u njima, peta 12cm minimalno. Ali sad kako mi je trbuh ipak malo poveći, štikle čekaju u ormaru dok ne rodim..

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Nosila sam štikle do 27-og tjedna jer sam do tada radila. Inače sam na poslu svaki dan bila u štiklama tako da sam navikla, a nisu mi noge oticale sve do negdje 34-35-og tjedna. Mislim da ako je ženi udobno u štiklama, neka ih nosi.

  • Avatar MrSandrica

    MrSandrica

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Ja jako volim štikle ali kako sam već poprilično okrugla nisam baš stabilna i brzo se umaram pa sam štikle stavila na čekanje…..neda mi se nabijat u štiklama kad se i onako osjećam ko krafnica ..tako da mi štikla neće poboljšat sexy izgled …..….

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    I ja sam vec velika kao bumbar a visoke pete ne mogu ni vidjet a kamoli nosit jer sam nestabilna tako da sam obnovila svoje balerinke.

  • Avatar minako

    minako

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Ja sam bila u štiklama do negdje 34 tjedna, nosila sam ih bez problema, ali onih od 10cm i viših sam se ranije odrekla zbog stabilnosti… sad sam u starkama jer mi noge dosta otiću pa mi stopala u drugu obuću ne stanu ;) sad sam u 38 tjednu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.