Srčana stanja tijekom trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marijica1990

    Marijica1990

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Za trudnice koje imaju neku od dijagnoza vezanih za srce - ekstrasistole, prolaps mitralnog zaliska, tahikardija, visoki tlak itd.

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Marijica1990

    Marijica1990

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Drage mame, 

    imam sina od 4 godine i u prvoj trudnoći zbilja nisam imala nikakvih problema. Nedavno su mi se javili simptomi preskakanja srca i nakon 24-satnog holtera smo utvrdili da imam ventrikulske ekstrasistole i prolaps mitralnog zaliska (to dvoje često ide skupa - prolaps je uzročnik ekstrasistola). Trenutno sam na terapiji ByolCor od 3.75 mg i preskakanja su se smanjila. U ovom trenutku ne planiram nikakvu trudnoću ali me zanima iskustvo nekog od vas tko je imao možda slična stanja u svojoj trudnoći, kako je to prošlo, je li to kontraindikacija za trudnoću itd. 
    Moj kardiolog kaže da ovaj lijek svakako ne bih smjela piti u trudnoći, da bi bilo idealno tijekom trudnoće ne uzimati ništa i pretrpjeti simptome preskakanja srca, ali da ovo stanje nije kontraindikacija za trudnoću i da me on u ničemu ne bi sprječavao. 
    Evo, nadam se da će se javiti netko sa sličnim iskustvom :) 

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.