Sportski nastavak za kolica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Drage mame imam pitanje. Kada ste svoju djecu poceli setat u sportskom dijelu kolica? Imam bebaca koji ce za 4 dana napuniti 3. mj. I dugacak je 64 cm. Napunio jecijelu kosaru. Nebi ga stavljala u sportski dio prije nego napuni 4 mj. I to samo u skoro lezecem polozaju.

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    LuKi, mislim da možeš, ako će biti u ležećem položaju zašto ne, bolje da mu bude komotnije nego da ga tiska. Mislim da ti je ta opcija ok.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Stariju sam stavila s 2 i pol mjeseca u taj sportski nastavak u ležećem položaju, a manju i ranije jer se jako bacala po onoj košari, pa da se osjeća bolje zaštičeno. U svakom slučaju, te nastavke možeš stavit u ležeći ili onaj malo viši položaj i sve super :)

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Hvala vam. Jer bas je komad bebe I jos se sa nogicama I kukovima odguruje jako pa me strah da glavom ne udre iza, a I jako je znatizeljan. :))

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • paris

    Broj poruka: 398

    Prijavi adminu

    I mi smo isto sportski dio kolica u ležećem položaju koristili već od 2 mj. Košaru nismo ni kupovali jer je zimska beba pa i nismo prvih mjesec dana išli baš u neke šetnje, a imali smo jednu posuđenu. Negdje od 5.mj. je bio u polusjedećem položaju jer u ležećem nije htio biti ni sekunde jer ga je isto sve zanimalo i tako sve dok nije počeo sam sjediti. 

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Hvala. Prvo nam je dijete pa smo uplaseni oko svega da ne bi nesto krivo napravili. Sad ce on gustat u novom pogledu :)))

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • paris

    Broj poruka: 398

    Prijavi adminu

    A znam onda kako je - i nama je isto pa pušemo na hladno za sve ali smo se ipak negdje oko 5 mj malo opustili  a i iskreno najbolje je slijediti svoje neke instnkte 

  • Avatar Nyka

    Nyka

    Broj poruka: 84

    Prijavi adminu

    Mi smo dugo koristili košaru. Ali da nisam imala košaru, vozila bi ga u sportskom dijelu. Spustiš do kraja, beba leži i sve je po ps-u. Moja frendica nema košaru i vozi bebu u sportskom dijelu. Spusti do kraja, bebu stavi u ajnprdekl (ne znam književno hrvatski izraz ) i sve super.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.