Pozdrav svima, imala sam spontani pobačaj u 6.tjednu trudnoće 5.8. Sve je prošlo bez kiretaže i doktori su mi rekli da ne moram čekati i da na to gledam samo kao zakašnjelu menstruaciju i da napomenem da bolova uopće nisam imala te sam prestala krvariti 9.8. Išla sam 12.8. Kod ginekologinje na pregled te mi je rekla da je sve super i da također nema potrebe za čekanjem i da mi je ciklus već ponovo krenuo. Endometrij je bio 7mm
12.8., 13.8. I 14.8. Su mi ovulacijske trakice bile pozitivne no pretpostavljam da je možda još i zbog trudnoće iako je prošlo 10 dana.
Doktor kaže da moguće da je do spontanog moglo doći zbog putovanja (30 sati vožnje autobusom te sam išla i na trajekt. Kupala se u hladnoj vodi, bila na suncu itd te da se uopće ne brinem da svaka 3.zena to nažalost doživi.
Imala sam nezaštićene spolne odnose s ejakulacijom 13.8. I 14.8. Te od danas imam vrtoglavicu, slabost i bolove slične onima u ranoj trudnoći (grčenje u trbuhu i osjećaj kao da se nešto događa i svakih pola sata trčim mokriti)
Zanima me, ukoliko je došlo do začeća 13.8. Je li moguće da imam već takve kontrakcije?
Ima li netko iskustva s novom trudnoćom nakon spontanog prije prvog ciklusa? Kada najranije mogu raditi test ili vaditi krv za betu
Imam samo 22 godine i ovo mi je sve po prvi puta. Molim vas da mi svi pišete iskustva.
Također, od 11.8. Pijem prenatal tablete i vrbovicu te sirup s vitaminima b6 i b12
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ako je do začeća i došlo 13.8, a danas je 15.8 još nije došlo do ugradnje u stijenku maternice. Najranije nekih 8 dana od začeća tako da po meni još nisu mogući simptomi trudnoće.
Taj koji ti je rekao da je do spontanog došlo zbog duže vožnje, kupanja u hladnoj vodi i sunca je popriličan debil, ništa od toga i nikad nije uzrok spontanih. Uzrok su u 99 posto slučajeva kromosomske greške ploda.
Upravo takav pristup ginekologa (a i većina žena očito takav pristup preferira) dovodi do toga da u hr žene leže doma s urednim, normalnim trudnoćama
Taj koji ti je rekao da je do spontanog došlo zbog duže vožnje, kupanja u hladnoj vodi i sunca je popriličan debil, ništa od toga i nikad nije uzrok spontanih. Uzrok su u 99 posto slučajeva kromosomske greške ploda.
Upravo takav pristup ginekologa (a i većina žena očito takav pristup preferira) dovodi do toga da u hr žene leže doma s urednim, normalnim trudnoćama
Da i mene to isto cudi...ja sam imala spontani u vec vecoj trudnoci, a sad u novoj neovisno o ishodu prve dobila sam zeleno svjetlo za putovanja, kupanje i slicno. Naravno uz neke preporuke tipa presvlacenja mokrog badica i slicno, al nikakve zabrane voznje autom,busom, trajektom i sl.
Bas kako proljetnica1 kaze, pobacaji u tako ranoj fazi su najcesce izazvani kromosomskim greskama ploda tako da opusteno. NISI KRIVA TI NITI TVOJE PUTOVANJE 🤗
Ako si imala pozitivne trakice prije par dana mislim da je malo prerano za simptome. Implantacija se dogada od 5 do 8 dana nakon sto se jajasce oplodi osim ako ti nije ovulacija bila ranije, a trakice su pozitivne zbog hormona koji mozda nisu dosli na svoje i dalje🤷♀️
U svakom slucaju zelim ti puno srece i da se ubrzo razveselis plusicem i urednom trudnocom ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji