Naletih na jedan članak koji kaze da se po nekoj Remzijevoj metodi može odrediti spol bebe već sa 6 tjedana. Bitno je navodno znati je li posteljica u 6.tjednu smještena lijevo ili desno. Ako je desno onda je dječak, a ako je lijevo onda je djevojčica. Napominjem svima nam je bitno da je beba ziva i zdrava ali eto malo za zabavu,ako znate spol i polozaj posteljice iz tog tjedna da uporedimo.
Naletih na jedan članak koji kaze da se po nekoj Remzijevoj metodi može odrediti spol bebe već sa 6 tjedana. Bitno je navodno znati je li posteljica u 6.tjednu smještena lijevo ili desno. Ako je desno onda je dječak, a ako je lijevo onda je djevojčica. Napominjem svima nam je bitno da je beba ziva i zdrava ali eto malo za zabavu,ako znate spol i polozaj posteljice iz tog tjedna da uporedimo.
Posteljica nije jos ni formirana u 6 tom tjednu, prema tome ovo su gluposti…

💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Prije komentiranja barem nadite i procitajte clanak. Meni djeluje dosta zanimljivo. A tada se formira posteljica.
Prije komentiranja barem nadite i procitajte clanak. Meni djeluje dosta zanimljivo. A tada se formira posteljica.
Ne moram procitati clanak. Polozaj posteljice se ne moze odrediti na UZV prije 11-12 tjedna zavisno od aparata. Meni je bila desno straga i curica je. Prema tome-budalastina..

💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Slicno kao i kineski kalendar koji je meni eto pukom srecom oba puta pogodio. A nazalost nemam slikicu iz 6.tjedna. u clanku je opisano sta i kako, ne mogu ga prikaciti ovdje ali su i naucnici istrazivali tocnost metode pa koga zanima moze procotati i uporediti.
Posteljica ne postoji u 6.tj trudnoće, a “naučnici” su vjerojatno s fejsbuka ili instagrama jer mi se čini da većina ljudi jedino to čita
metoda nazvana je po doktoru Saad Ramziju Ismailu, naučniku koji je otkrio i testirao istu na 5.000 fetusa, u periodu od 10 godina u Kanadi.
Prema ovoj teoriji, dr Ramzi je pokušao da utvrdi da li postoji veza između pola bebe i toga kako i gde će se formirati placenta. To je učinio tako što je posmatrao na kojoj strani materice se nalaze posteljica i horionske resice.
Dr Ramzi je testirajući i analizirajući dobijene podatke zaključio da je 97,2 odsto muških fetusa imalo posteljicu i horionske resice na desnoj strani maternice, dok je kod ženskih fetusa 97,5 odsto njih imalo horionske resice i posteljicu na levoj strani materice.
Posteljica ne postoji u 6.tj trudnoće, a “naučnici” su vjerojatno s fejsbuka ili instagrama jer mi se čini da većina ljudi jedino to čita
Opusti se malo, ovo je ionako samo za zabavu , ne morate odmah napadat a nijedna nije otvorila clanak koji su usput proucavali pravi a ne fejsbuk naucnici kako ste vi zakljucili. Cak i ovdje na forumu naletih da se pisalo o tome u pretrazivacu i to na temi cini mi se proljetne bebe . I zacudo zene se nisu ismijavale jedne drugima nego je bilo zanimljivo u koliko je slucajeva metod bio zaista tocan....
Test se pokazao nevjerovatno precizan i nema nikakve veze sa vizualizacijom spolnih organa kod fetusa, što je nemoguće vidjeti na ultrazvuku u ranoj trudnoći. Ponekad postoje slučajevi kada roditelji žele znati da li očekuju dječaka ili djevojčicu i zbog mogućih nasljednih bolesti koje su vezane za određeni spol. Najveća prednost ove metode je što je ona potpuno neinvazivna, a rezultati su odmah dostupni.
u razvoju bebe dok je još u stomaku, sa razlogom se i razvija veoma rano.
U trudnoći se placenta pojavljuje već u prvom mesecu trudnoće, tačnije oko četvrte nedelje.
jer na taj način beba dobija više potrebnih nutrijenata.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji