Snimanje porođaja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Lilica

    Lilica

    Broj poruka: 1031

    Prijavi adminu

    evo sad gledam onaj video di curica gleda snimku svog porodaja, pa me zanima sto vi mislite o snimanju cijelog poroda? jel bi voljele da vas netko snima cijelo to vrijeme ili bi ipak samo snimku trenutka kad je vec sve gotovo i kad vam je bebica na grudima?

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Moji rođaci su snimali porođaj i onda su stavili na dvd zajedno sa slikama i glazbom, onako filmić jedan, ali samo onaj dio kad su bebe bile na prsima i lijepo je ispao taj filmić. Mislim da oni imaju cijeli snimak, ali nije za javnost. Što se tiče mog poroda, sada kad se sjetim jedino bi u obzir došao trenutak kad su mi ga stavili na grudi, ostatak nema šanse, dovoljno mi je što imam u glavi one scene divljačkih trudova i deranja, tako da cijelih 10 sati poroda da imam na dvd-u sigurno bi me dovelo u iskušenje da povremeno pogledam, a ne želim se baš prisjećati.

  • Avatar Lilica

    Lilica

    Broj poruka: 1031

    Prijavi adminu

    pa da i meni je to malo bezveze, bas cijeli. ok na kraju malo snimiti i poslikati ali bas kak izlazi i sve to, ja to ne bi snimala. neke stvari su toliko intimne da mi je draze da ostanu u mom i muzicevom lijepom sjecanju i to je to  a i ovo pokazivanje djetetu od 5-6 godina kak izlazi van mi nije bas prihvatljivo 

  • Avatar anakome

    anakome

    Broj poruka: 149

    Prijavi adminu

    Ni ja to izlazenje ne bi bas pokazivala djetetu. Snimala def ne bi, ali eto kad bi bas morala def bi bilo cenzurirano bez tog di beba izlazi i bez zvukova nego onako neka glazba u pozadini. Ne bi se bas tila sicat urlanja ili kako ce to vec izgleda, a pogotovo ne bi htjela da mi dijete to gleda dok je tako malo.

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Ma meni je to grozno. Ne bih voljela da sam gledala svoju mamu kako me rađa ni kada sam bila mala ni sada kad sam velika. Jel mi treba ta trauma? Uznemirim se kad vidim ženu na youtubeu kak se pati i vrišti, a kamoli ovo. Ne, ne bih se snimala. Ne volim se gledati na videu, nisam nikada ni cijele svatove pogledala. 

    Ja to ne bih mogla nikako. Neugodno mi je bilo kada mi je mama objašnjavala da ću jednog dana dobiti menstruaciju. Ovako nešto nikada ne bih mogla vidjeti niti dati svome djetetu da gleda.

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Ja sam isto nešto stidljiva što se toga tiče… Ne bih baš da me se snima. Inače nisam osoba koja se voli fotografirati i snimati, pa pogotovo ne u takvoj situaciji. Mislim da to ne treba nikome - ni meni a ni djetetu kasnije. 

    Par fotkica i snimka kad se sve završi je ok, protiv toga nemam ništa.

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar venera

    venera

    Broj poruka: 191

    Prijavi adminu

    Ni ja ne bi da me se snima na porodu…kako bjap kaže, nije mi dobro ni dok one s youtuba gledam. A što se tiče videa s curicom, meni je mala bila preslatka kad je na kraju rekla mami: oprosti, ali morala sam izaći jer je u trbuhu bilo previše mračno  Iako ne bi nikad svom djetetu pokazivala snimku i da ju imam.

    Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    ja se isto priklanjam vecini…smatram da je to intiman trenutak i nikako ga nebi htjela dijeliti sa bilo kime,a pogotova s internetom… pa tako ni snimanje nije ni najmanje potrebno…. cak nisam ni za to da se slika djeteta slikana odmah po porodaju (dakle prije kupanja) kaze okolo poznanicima… svatko ima svoj stav prema tome ali eto,to je moj

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Avatar DarijaZ

    DarijaZ

    Broj poruka: 1432

    Prijavi adminu

    …ja se ni inace ne volim slikati, a kamoli snimati….tako da sam ja R-u rekla da nema slikanja u radjaoni…a nekak se nadam da ce u radjaoni biti previse zauzet da me podsjeti kako da disem, pa da se nece ni sjetiti izvaditi mobitel i slikati ili snimati naokolo…
    inace, da…za mene je to trenutak intime i neceg “samo mojeg”  i nebi da to odmah svi gledaju i znaju…
    inace, mislim da bi to kod nas mogao biti“problem”, jer je R htio staviti svaku sliku sa ultrazvuka na facebook, uz objasnjenjenje kako je on sretan i kako bi htio da cijeli svijet zna da ce dobiti dijete, i kako bi on to htio sa svima podjeliti…razumijem ja to, ali trebalo mi je poduze vremena da mu objasnim da ja nebi da on to stavlja na fejs iz odredenih razloga, pa se nadam da mu onda ni ovo snimanje i pokazivanje drugima nece pasti na pamet..

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Meni će to isto biti problem - ne stavljati sliku od djeteta na Facebook. Da, bit će mi najslađe i najljepše i htjela bih ga svima pokazati, ali uvijek se sjetim gdje je jedna slika iz mog albuma završila (doduše, iz zezancije) i nema šanse.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.