i ja sam imala smedi iscjedak negdje oko 12tt,kad sam pitala doktoricu za to rekla mi je da nije nista strasno i da se to beba gnjezdi... iscjedak je sam od sebe otisao...
Laura 21.08.2014 :-*
Tako je i meni rekla da se mogu kupati kad je more 22 na dalje,ne previse plivati i i biti u hladu….svve ce mo mi to izdrzati .jedva cekam da primim svog andela….
Lusilu
Tina meni se on pojavi tu i tamo.jedan dan bude samo mrvica ujutro pa onda opet par dana nista, a ponekad se i pojavi kad imam tvrdu stolicu......da me izludi
Lusilu
Nista kaze da je to normalno,jer na pregledima je sve u redu.i da se nistavne brinem.
Lusilu
a nezz onda... vjerujem da ce proci samo od sebe,a ako ne svakako opet napomeni doktoru...
Laura 21.08.2014 :-*
...lusilu, ako ti se pojavi kod tvrde stolice, da nisu mozda hemeroidi ili ti kapilarice popucaju od naprezanja.ne znam zapravo,nemam iskustva s tim...
... ja sam imala smeckasti iscjedak na pocetku trudnoce, samo jedno jutro,receno mi je da je to "implementacijsko krvarenje", beba se namjesta i gnjezdi...a drugi put, nakon sexa...pa mi je ginicka rekla da je sve ok, i da je to zbog toga sto je rodnica sad ful prokrvljena i osjetljivija, i da malo pripazimo i to je to...
Nisu draga hemeroidi njih fala bogu nemam....bitno da moja bebica dobro napreduje i da je s njim sve u redu....a taj iscjedak ce valjda nestati....
Lusilu
Sortiraj odgovore
Najstariji