Smeđi iscjedak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ajlaalj77

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    drage moje, nova sam ovdje i molim vas za pomoć. Nevina sam, imam neredovne cikluse i sa dečkom upražnjavam peting gdje on mazi mene (isključivo po klitorisu bez prodiranja prstiju u vaginu) a ja njega. Zadnju M sam imala 18.06. i trajala je do 24.06 a 27.06. sam upražnjavala peting gdje nakon sto je dečko svršio dodirnuo mi je klitoris i odmah sam se izmaknula. Međutim 7dana nakon toga tj.10 dana nakon menst. mi se pojavio smeđi iscjedak koji je trajao 4-5 dana. Ispocetka je bio tamno smeđi, pa je bio i krvav i na kraju je bio slabijeg intenziteta i braon boje. Mnogi mi govore da je to predovulacijsko krvarenje ali ja to do sada nikad nisam imala. Šta mislite da li je to implantacijsko krvarenje i jel moguće da sam trudna!!??? Hellpppppppp

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.