Smeđi iscjedak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jasna31

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Pozdrav 
    Trudna sam 11 tt i već dva dana imam smeđi iscjedak
    Danas ću ići kod doktorice da vidim jel sve u redu 
    Ali dotad me zanima jel se koja susrela s tim ? Jel bilo nešto opasno ? 
    Većinom mi svi kažu da se to desi u trudnoći ali nije opasno ali me zanima one koje su to imale šta su vam doktori rekli jeste morale nešto koristiti il' mirovati? 

    Hvala

  • Avatar Mika111

    Mika111

    Broj poruka: 617

    Prijavi adminu

    Jasna ja bih na tvom mjestu bila na hitnoj ginekoloskoj cim mi se pojavio taj iscjedak, ne mora znaciti nista, a moze znaciti svasta…..meni je 2x lose zavrsilo a pocelo s tockicom smeđeg iscjetka, nadam se da ti neces imati takvo iskustvo, danas sto prije kod gin, obično daju duphaston ili utrogestan i preporuce mirovanje. Sretno ti.

  • jasna31

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Nisam odma išla na hitnu jer mi se prije tjedan dana isto malo rozoga pokazalo i bila na pregledu i rekla mi ginekologica da je sve u redu da ne stvaram paniku da nema krvarenja i da trudnoća uredna i da ako se opet pojavi ali baš duže vrijeme da traje onda da im se javim i kako zvala odma taj prvi dan opet rekla da se ne brinem ako nastavi onda da dođem kod njih 
    Tako da danas idem kod nje i nadam se da bude dobro 
    Hvala vam 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.