.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ❤️

    ❤️

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima 🙂 Nova sam,pa ne zamjerite ako sam fulala post na temu😔
    U 7 mj.sam imala menstruaciju na vrijeme,trajala kao i inace 6 dana .7 dana je proslo od mens.imala sam odnos s muzom,stomak me tj.desni jajnik bas jako zabolio.Sutra dan sam primjetila sukrvicu na vesu. To je trajalo 3 dana.Uz to sam imala bolove stomaka i ledja,al nista neizdrživo.Dva dana nije bilo nista.Treci dan uvecer kad sam otisla u wc na gacama je bilo obilno krvi svijetle crvene boje.Otisla sam odma na hitnu jer me panika uhvatila,a narucena sam bila gin.tek za 10 dana.Doktor me pregledao,sve u redu,kaze moguca uranjena menstruacija..Trajalo je 6 dana .Obilno..Odem svom ginekologu,ispricam sve, pregleda sve ok,ukljuci mi vaginalete zbog povećanog bijelom pranja.Nakon trece vaginalete,opet sukrvica 3 dana.I nista..Od zadnjeg krvarenja dobijem mens. na vrijeme.Prestalo mi.U subotu smo muz i ja imali odnos,radili na bebi🙂 Sutra dan sam opet imala sukrvicu sa sluzavim iscjetkom.U toku dana na toalet papiru rozkasto.Ponedeljak isto,malo vise krvi al vise kao smedje sa crvenim.Jucer isto,nekad bude velicine kao 5 KM gvozdenih 😀 Danas isto,jutros mi je neki kao ugrusak velicine zrna graha bio.Stomak me podmuklo boli,i ledja .Papa test mi je uredan .Zaista sam zbunjena,i uznemirena,nikada mi se ovo nije desavalo.🙁 Moram naglasiti da sam sa sinom zatrudnila odma iz prvog pokusaja.Al me ovo bas brine .Oduzila sam,ne zamjerite..Ako neko ima slicno iskustvo da podijeli..💋

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.