Sling marama DA ili NE?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    15. Lipanj 2015. 15:11

Ja sam prvo imala sling, pa sam kupila elastičnu i onda još mei tai. 
    Elastična mi je najbolja, nekak ju najbolje znam namjestiti, sling sam pokušavala i pokušavala i drek, nisam mogla skužiti, dok sam u elastičnoj odmah iz prve. Mei tai mi je oke, al to više tata fura.

Nixie
    16. Lipanj 2015. 10:24

Mi imamo isto pixiekid sling i mene je spasio. Malac bi se stalno nosio pa ga ubacim unutra i uspijem obaviti bar dio kućanskih poslova, a i odličan mi je kad idemo nekud pa ga bez problema podojim, a da nitko ni ne kuži  Za par dana se sve svlada. Za tak malu bebu je najbolji položaj kolijevke, a kasnije prsa o prsa.

MalaMuca
    16. Lipanj 2015. 12:15

minigreeny.com/nosiljke-i-marame/marame/baobaby-marama-slonic.html ja imam ovu i super mi je jer ima i džepić napred pa mogu unutra stavit gazu, novce ili tak nekaj dok idemo do dućana il nekud

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.