Sling marama DA ili NE?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AngieMarrie
    12. Lipanj 2015. 09:48

Drage mame, zanima me nosite li svoje malene anđele u sling marami?
    Namjeravam kupiti PixieKid sling maramu. Pa me zanima kakva su Vaša iskustva, dali je vezanje i stavljanje djeteta u nju komplicirano? Kako se beba osjeća u njoj? Pišite svoja iskustva i pomozite jednoj mami. 

cloudy
    12. Lipanj 2015. 14:00

Draga...ja nemam sling,imam elastičnu boba wrap i prezadovoljna sam s njom....znam da su marame puno bolje od klokanice :) možda se javi netko tko ima pixiekid

• megy5
    12. Lipanj 2015. 16:01

Bok!
    Ja vam mogu reci da sam prezadovoljna s slingom, najbolja stvar koju sam kupila pd dodatne opreme hehe
    Moja curka je jako zadovoljna u njoj, jest da je sad malo vruce ali da se izdrzati!
    Jos vam mogu savjetovati, neznam kak ko gleda na rabljene stvari, pogledajte na njuskalu, ja sam ju kupila za 100 kn, odlicna je, uopce nema znakova nosenja!

• megy5
    12. Lipanj 2015. 16:02

Vezanje i stavljanje djeteta nije uopce komplicirano, ima na youtube!

zvoncica2
    12. Lipanj 2015. 16:36

Koristila sam elasticnu maramu i super je! Sling nisam zbog toga sto se kod slinga tezina bebe ugl prenosi na 1mamino rame, a kod elasticne marame se lijepo rasporedi na oba ramena i ledja. Mnoge mame su zadovoljne sa slingom, no, dobro je ovo uzeti u obzir, osobito ako imate problema s kraljeznicom (kao ja).

Happiness is choice for today :)

cloudy
    12. Lipanj 2015. 19:29

Elastična je zakon :) ja sam prošli tjedan bila s curkom od 5 mj na plitvicama....od nekih 10 ujutro do 6 popodne :) spavala u njoj, cicala, uživala :) tak da mi se onih 380kn isplatilo :)

cloudy
    15. Lipanj 2015. 11:32

ja bi ti savjetovala bobu.... prvi put kad vežeš malo je zbunjujuće, ja sam gledala na youtube kako vezat i vezala na sebi, ali nakon petog puta se ispraksiraš :) ja ju sad nakon neka 3mj mogu na žmirečki svezati... za malu bebicu je ovaj način prihvatljiv https://www.youtube.com/watch?v=T5jivJYD-Wk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.