Skolioza (operirana)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inessa
    07. Svibanj 2015. 13:42

Pozdrav drage trudnice!

Sad sam u 20. tt, s bebom je sve super, no mene počinju boljeti leđa. Operirala sam skoliozu prije 8 godina u Dubravi kod dr. Kovača. Bila je dupla skolioza, operiran je samo gornji dio i to prednjim pristupom a donji dio leđa se sam izravnao po toj šipki (i 10 šarafa).
    Nisam još s doktoricom pričala o porodu, a nisam baš ni na netu našla neke podatke da li se ide na carski rez zbog toga. Po meni je nekako sigurnije napraviti carski...
    Pa sad, ima li među vama koja operirana skolioza i zanimaju me iskustva s trudnoćom i imate li kakve informacije o porodu?

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.