Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    07. Srpanj 2020. 19:50

Ivana194

Nazalost moja beta na 12 dnt je negativna..
    Imamo jos jednog smrzlica pa se nadam da uskoro idemo po njega iako vise nemam nade bas.. Ovo je 5 transfer po redu i nista se ne dogada.. Da li znate neki recept za uspijeh.? 🤣

Ivana, baš mi je žao... 😞 Najbitnije je ne gubiti nadu, to je vjerojatno recept za uspjeh, vjerovati da će se sreća i tebi osmjehnuti. 😊 Glavu gore i hrabro u nove pobjede 💪😊 Želim ti svu sreću 🤗

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    07. Srpanj 2020. 20:02

TajTaj

Curke, danas imam opet novost za prijaviti 🤦‍♀️🤦‍♀️ Iscjedak- obilni prozirni pomiješan s utrogestanima . Ujutro nije bio. Primijetila sam ga sada. Nije niti vodenast niti baš ljepljiv jako,već srednje sluzav (oprostite na detaljima, al kužimo se, ne? 🤣🤣) Onoj boli od jučer, danas ni traga. Pa si ti misli što se događa …

Baš je neki dan to Jecika napisala (str. 566), da joj je mokar cerviks bio jedan od prvih simptoma uspješnog postupka. Nadam se da je to slučaj i kod tebe, držim fige 🤞🤗😊

👩 37 - AMH 13

• Ivana194
    07. Srpanj 2020. 21:02

Bubica1

Ivana194

Imamo jos jednog smrzlica pa se nadam da uskoro idemo po njega iako vise nemam nade bas.. Ovo je 5 transfer po redu i nista se ne dogada.. Da li znate neki recept za uspijeh.? 🤣

Ivana, baš mi je žao… 😞 Najbitnije je ne gubiti nadu, to je vjerojatno recept za uspjeh, vjerovati da će se sreća i tebi osmjehnuti. 😊 Glavu gore i hrabro u nove pobjede 💪😊 Želim ti svu sreću 🤗

Hvala ti puno znace rijeci ohrabrenja.. 🥰 Nadam se da ce nam se svima osmijehnuti sreca uskoro.. 🙂

07. Srpanj 2020. 21:59

Ivana194

Ivana, žao mi je... Ali ne gubi nadu. To je zbilja stvar trenutka, kako se okrene. Nekad nema nikakvog razloga da ne uspije,pa ne uspije. A nekad ni doktori ne daju previše nade,pa iz nekog razloga uspije. Idemo dalje kako god bilo do svoga cilja. Negdje nas čeka naša sreća,sigurna sam 😘❤ 

07. Srpanj 2020. 22:00

Bubica1

TajTaj

Curke, danas imam opet novost za prijaviti 🤦‍♀️🤦‍♀️ Iscjedak- obilni prozirni pomiješan s utrogestanima . Ujutro nije bio. Primijetila sam ga sada. Nije niti vodenast niti baš ljepljiv jako,već srednje sluzav (oprostite na detaljima, al kužimo se, ne? 🤣🤣) Onoj boli od jučer, danas ni traga. Pa si ti misli što se događa …

Baš je neki dan to Jecika napisala (str. 566), da joj je mokar cerviks bio jedan od prvih simptoma uspješnog postupka. Nadam se da je to slučaj i kod tebe, držim fige 🤞🤗😊

Bubice, riječi ti se pozlatile! 🙂🤞😘 

• Amna35
    07. Srpanj 2020. 22:01

Bubica1 i Ziva cestitaaaam, to su odlicne vijesti, izvukle ste mi osmjeh na lice i nadu ❤❤❤

Bubica1
    08. Srpanj 2020. 07:31

Amna35

Bubica1 i Ziva cestitaaaam, to su odlicne vijesti, izvukle ste mi osmjeh na lice i nadu ❤❤❤

Hvala ti, draga Amna!  Danas sam još jedan test napravila, debela crta  Ali čekam sad svoju prvu betu pa ćemo vidjeti. 

👩 37 - AMH 13

Rina 39
    08. Srpanj 2020. 07:47

Bubica super vidis kako lijepo je ugledat plus🥰🥰🥰
    Ziva kako je kod tebe stanje cekas ultrazvuk?tebi isto prvi postupak?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Bubica1
    08. Srpanj 2020. 07:53

marinalin

Bubica super vidis kako lijepo je ugledat plus🥰🥰🥰
    Ziva kako je kod tebe stanje cekas ultrazvuk?tebi isto prvi postupak?

Marinalin, nisi nam rekla za sebe, u kakvom si postupku i koji ti je po redu, kad je bio transfer i kakvog embrija, imaš li ti kakvih simptoma?  

👩 37 - AMH 13

Ziva
    08. Srpanj 2020. 08:07

Ivana194

Ziva

Bubica1

Ziva

Bubica1

Drage moje, evo da se javim s lijepom vijesti. Radila ujutro test i vidi se jedan masni, debeli plusić 😁 Ne mogu vam opisati taj trenutak kad sam ga ugledala, a sad ne skidam osmijeh s lica. 😁 Još samo da i beta to potvrdi, do tad nema mira i opuštanja. Zovem danas ginića za vaditi betu pa vam javim. Želim vam svima ovakvu neopisivu sreću 😁😘

Ma odlično, čestitam od srca 🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍
    Javi betu 🤞

Hvala ti, draga!Nemoj se žalostiti, beta je tako divno rasla, nema razloga da nešto pođe krivoKad će ti biti gotov nalaz?

Evo stigao nalaz, beta 13dnt 1508 😍 mojoj sreći nema kraja stvarno, želim svima da što prije dočekaju svoje velike bete 🤞🙏😍
    Samo da kažem, imala sam 7,8,9dnt smeđi iscjedak, jučer čak laganu svijetlu krv, zadnjih par dana osjećaj da ću svaki čas procuriti, ali eto na kraju beta lijepo raste, pa reko da se ne uplašite kao ja ako kome bude bilo tako, ja sam jučer bila uvjerena da je gotovo.
    Baš se veselim tvojoj betici sutra 🤞🤞🙏🙏😍

Ziva cestitam.. zelim ti lijepu, urednu i sretnu trudnocu.. 😘🥰

Hvala 😊😊😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.