Nazalost moja beta na 12 dnt je negativna..
Imamo jos jednog smrzlica pa se nadam da uskoro idemo po njega iako vise nemam nade bas.. Ovo je 5 transfer po redu i nista se ne dogada.. Da li znate neki recept za uspijeh.? 🤣
Imamo jos jednog smrzlica pa se nadam da uskoro idemo po njega iako vise nemam nade bas.. Ovo je 5 transfer po redu i nista se ne dogada.. Da li znate neki recept za uspijeh.? 🤣
Ivana, baš mi je žao... 😞 Najbitnije je ne gubiti nadu, to je vjerojatno recept za uspjeh, vjerovati da će se sreća i tebi osmjehnuti. 😊 Glavu gore i hrabro u nove pobjede 💪😊 Želim ti svu sreću 🤗
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Curke, danas imam opet novost za prijaviti 🤦♀️🤦♀️ Iscjedak- obilni prozirni pomiješan s utrogestanima . Ujutro nije bio. Primijetila sam ga sada. Nije niti vodenast niti baš ljepljiv jako,već srednje sluzav (oprostite na detaljima, al kužimo se, ne? 🤣🤣) Onoj boli od jučer, danas ni traga. Pa si ti misli što se događa …
Baš je neki dan to Jecika napisala (str. 566), da joj je mokar cerviks bio jedan od prvih simptoma uspješnog postupka. Nadam se da je to slučaj i kod tebe, držim fige 🤞🤗😊
👩 37 - AMH 13
Ivana, baš mi je žao… 😞 Najbitnije je ne gubiti nadu, to je vjerojatno recept za uspjeh, vjerovati da će se sreća i tebi osmjehnuti. 😊 Glavu gore i hrabro u nove pobjede 💪😊 Želim ti svu sreću 🤗
Hvala ti puno znace rijeci ohrabrenja.. 🥰 Nadam se da ce nam se svima osmijehnuti sreca uskoro.. 🙂
Ivana, žao mi je... Ali ne gubi nadu. To je zbilja stvar trenutka, kako se okrene. Nekad nema nikakvog razloga da ne uspije,pa ne uspije. A nekad ni doktori ne daju previše nade,pa iz nekog razloga uspije. Idemo dalje kako god bilo do svoga cilja. Negdje nas čeka naša sreća,sigurna sam 😘❤
Curke, danas imam opet novost za prijaviti 🤦♀️🤦♀️ Iscjedak- obilni prozirni pomiješan s utrogestanima . Ujutro nije bio. Primijetila sam ga sada. Nije niti vodenast niti baš ljepljiv jako,već srednje sluzav (oprostite na detaljima, al kužimo se, ne? 🤣🤣) Onoj boli od jučer, danas ni traga. Pa si ti misli što se događa …
Baš je neki dan to Jecika napisala (str. 566), da joj je mokar cerviks bio jedan od prvih simptoma uspješnog postupka. Nadam se da je to slučaj i kod tebe, držim fige 🤞🤗😊
Bubice, riječi ti se pozlatile! 🙂🤞😘
Bubica1 i Ziva cestitaaaam, to su odlicne vijesti, izvukle ste mi osmjeh na lice i nadu ❤❤❤
Bubica1 i Ziva cestitaaaam, to su odlicne vijesti, izvukle ste mi osmjeh na lice i nadu ❤❤❤
Hvala ti, draga Amna! Danas sam još jedan test napravila, debela crta
Ali čekam sad svoju prvu betu pa ćemo vidjeti.
👩 37 - AMH 13
Bubica super vidis kako lijepo je ugledat plus🥰🥰🥰
Ziva kako je kod tebe stanje cekas ultrazvuk?tebi isto prvi postupak?
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Bubica super vidis kako lijepo je ugledat plus🥰🥰🥰
Ziva kako je kod tebe stanje cekas ultrazvuk?tebi isto prvi postupak?
Marinalin, nisi nam rekla za sebe, u kakvom si postupku i koji ti je po redu, kad je bio transfer i kakvog embrija, imaš li ti kakvih simptoma?
👩 37 - AMH 13
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji