Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    10. Rujan 2022. 15:44

Malena88

Pozdrav betocekalice🤭
    Evo i mene kod vas😁
    Uglavnom, danas mi je 5.dan nakon transfera 2 blastice, i u totalnoj sam komi jer nemam baš niiikakve simptome😌 Možda trbuh nekad mrvicu, imam osjećaj kao da su ispale te dvije🐣🐣 nakon transfera 🙉 Uglavnom, danas mi je totalno loš dan 😁
    Prošli puta u uspješnom postupku me je cijelo vrijeme bolio jako trbuh, sad nist…
    Utješite meee😂😂😂😂
    Želim svima sreću i više živaca nego što ih ja imam🤭🤗🥰

Malo nam vise ispricaj o tom uspjesnom postupku 🙂
    Jel bio ET ili FET? Kad su ti krenili ti bolovi, kakvi su bili? Jesi imala jos kakve simptome ako se mozes sjetit?
    Iscjedak u trudnoci kad krece? Ja imam jedino od utrogestana, ako nemam iscjedak znaci da nista od trudnoce? Mene boli od Feta cim mi ih je vratio. Bio je pritisak, nelagoda, grcici prva 4 dana, pa pauza, pa 6dpt kontrakcije par minuta, pa ostala bol kao nakon ovulacije i sad dalje povremeno nista pa opet ne znam kako opisat sta je ovo neka napetost, zatezanje...  Sise nista pa pocele bolit ima 2 dana, prvo na pritisak, od sinoc otezale i lagano pod pazuhom bole. Poludit cu od neznanja do bete ako mi prije ne dode menstruacija 🤯 Pukla sam danas 9dpt priznajem 😅

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Balto
    10. Rujan 2022. 16:05

Lucy i malaG moram vam reci da sam zadnjih par dana skroz dobro..nema nekih bolova u trbuhu, tu i tamo me presjece lijevi jajnik i zateze me maternica ali nista strasno. Grudi nista, kao da se nista ne dogada. Ali zato ne mogu jesti, od svega sto je masno ja imam takve grceve, preznojavam se. Kao malo dijete kad ima grceve 🤦 a prije sam mogla jesti sve, nikad nikakvih problema. Tako da sam ubacila Linex kao probiotik. 

Kako ste vi danas? Nema iskusenja za napraviti ranije test?

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

Balto
    10. Rujan 2022. 16:08

Dobro došla malena, mislim da ti imas vise iskustva od nas..nama je vecini ovo prvi transfer 😂 ali nemoj se brinuti, kazu cure da je to sve normalno i ovisi od trudnoce do trudnoce.. kad vadis betu ili radis test?

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

MalaG
    10. Rujan 2022. 17:16

Malena dobro nam došla.🥰🤗 Kao što je Balto rekla, nama je većini ovo bio prvi ET pa smo dosta oprezne što se tiče simptoma i više ih pripisujemo aspiraciji i djelovanju svih hormona kojima smo nafilane.🙄 
    Ja sam imala ET u utorak, simptome nemam nikakve izražene. Bijeli iscjedak koji pripisujem Utrogestanima, tu i tamo me zagrči i probode u maternici/jajnicima, grudi osjetljive na dodir. Osim toga ništa. Evo, danas mi je u jednom trenu došla slabost dok sam se tuširala, ne znam čemu to pripisati. I malo prije me malo jače zagrčilo u maternici, kao menstrualni grč. Što je to bilo? Ne znam.🙄🤷🏽‍♀️ Isto ponekad imam osjećaj kao da je mrva odmah po transferu ispala van. Meni je jučer bio loš dan pa sam samo pizdila i cmizdrila, pa se smirim, pa opet. Valjda kako dođe nalet hormona, ne znam.😖🙄
    Kada ti trebaš raditi test ili vaditi betu? 🥰🤗 

Kao što su cure već rekle, svaka je trudnoća za sebe i simptomi su drugačiji. Nadam se da su se tvoje mrve čvrsto primile i da su tu, makar sumnjaš u to!🤞🤞🤞🥰🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Lucy08
    10. Rujan 2022. 17:18

Balto

Lucy i malaG moram vam reci da sam zadnjih par dana skroz dobro..nema nekih bolova u trbuhu, tu i tamo me presjece lijevi jajnik i zateze me maternica ali nista strasno. Grudi nista, kao da se nista ne dogada. Ali zato ne mogu jesti, od svega sto je masno ja imam takve grceve, preznojavam se. Kao malo dijete kad ima grceve 🤦 a prije sam mogla jesti sve, nikad nikakvih problema. Tako da sam ubacila Linex kao probiotik.

Kako ste vi danas? Nema iskusenja za napraviti ranije test?

Ti imas pozitivne testove i tebi je extra, gustaj u svim tim tegobama za kojima si zudila 😊
    Test ne mogu napravit kad bi bio lazno pozitivan , a Maloj je jos rano ... za koji dan nadam se da cemo svi nastavit tvoj pozitivan niz 🙂🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

MalaG
    10. Rujan 2022. 17:19

Lucy meni je jučer bio ludi dan.🤯🤯🤯 Danas je već dobro  ali jučer je bio užas.🙄
    Balto drago mi je da nemaš gorih simptoma i da se dobro osjećaš.🤗🤞🤞 A nadam se da će i ovo sa prehranom brzo proći i da će sve sjesti na svoje. 🥰🤗🤞  Meni je još ful rano za testove pa se suzdržavam, za sad.😂🤯

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Lussy
    10. Rujan 2022. 19:16

Nola_ dragaa super je sve bilo danas smo 6+5 na pregledu smo culi srceko sve je bas kako treba biti,iduci pregled 19.8 pa da mozemo otvoriti trudnicku☺️♥️ A ja od ponedjeljka uzas,sinoc bila na infuziju nisam pila ni jela dva dana sve ispovracala,evo danas tek uspila nesto pojest i popit jedva..strasne mucnine imam,al nema veze sve mi je to dobro samo nek moja bebuskica raste♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• Malena88
    10. Rujan 2022. 21:27

Lucy08

Malena88

Pozdrav betocekalice🤭
    Evo i mene kod vas😁
    Uglavnom, danas mi je 5.dan nakon transfera 2 blastice, i u totalnoj sam komi jer nemam baš niiikakve simptome😌 Možda trbuh nekad mrvicu, imam osjećaj kao da su ispale te dvije🐣🐣 nakon transfera 🙉 Uglavnom, danas mi je totalno loš dan 😁
    Prošli puta u uspješnom postupku me je cijelo vrijeme bolio jako trbuh, sad nist…
    Utješite meee😂😂😂😂

Dobro nam dosla 🥳🥳🥳🥳
    Provrti unatrag komentare pa ces procitat Natalino iskustvo s dvi potpuno razlicite uredne trudnoce, jedna sa druga bez simptoma. Inesss bez simptoma a ceka blizance. Sve mi to znamo , znamo da smo nafilovane hormonima, pravilo je da pravila nema i opet smo lude i dramimo . Prosli put sam rekla kako cu drugi put ignorirat sve simptome i opet ne mozes ih ne primjetit i mozgat i ludovat 🤯

Hvalaa🤗
    Ma sve znam, ali evo danas kao da me pere  pms x1000000😂😂🙉
    Baš ću pročitati poslije, malena mi je upravo dobila temperaturu, išli na pedijatriju zbog užasnog kašlja danas i tak, lud dan. 

💁‍♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
    💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔
    Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
    02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
    15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞

• Malena88
    10. Rujan 2022. 21:31

Lucy08

Malena88

Pozdrav betocekalice🤭
    Evo i mene kod vas😁
    Utješite meee😂😂😂😂

Jel bio ET ili FET? Kad su ti krenili ti bolovi, kakvi su bili? Jesi imala jos kakve simptome ako se mozes sjetit?
    Iscjedak u trudnoci kad krece? Ja imam jedino od utrogestana, ako nemam iscjedak znaci da nista od trudnoce? Mene boli od Feta cim mi ih je vratio. Bio je pritisak, nelagoda, grcici prva 4 dana, pa pauza, pa 6dpt kontrakcije par minuta, pa ostala bol kao nakon ovulacije i sad dalje povremeno nista pa opet ne znam kako opisat sta je ovo neka napetost, zatezanje… Sise nista pa pocele bolit ima 2 dana, prvo na pritisak, od sinoc otezale i lagano pod pazuhom bole. Poludit cu od neznanja do bete ako mi prije ne dode menstruacija 🤯 Pukla sam danas 9dpt priznajem 😅

Imala sam et dva trodnevna, i imala sam cijelo vrijeme nakon et kao menstrualne bolove, i onda mi se nakon par dana, ne znam koliko točno to pretvorilo u menstrualne bolove ali drugačije, kao napetost, kao da imam upalu mjehura uz te bolove, evo totalno drugacije🙉  cicke nist posebno bolile. I onda sam 10.dan et isla u ducan ujutro, i takva me slabost ulovila, tresla se, znoj me oblik, kasnije mučnina... I onda sam navečer napravila test i bio je plusic, koji evo ide sad spavati sa mnom🥰

💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔

• Malena88
    10. Rujan 2022. 21:33

Lucy08

Malena88

Pozdrav betocekalice🤭
    Evo i mene kod vas😁
    Utješite meee😂😂😂😂

Iscjedak u trudnoci kad krece? Ja imam jedino od utrogestana, ako nemam iscjedak znaci da nista od trudnoce? Mene boli od Feta cim mi ih je vratio. Bio je pritisak, nelagoda, grcici prva 4 dana, pa pauza, pa 6dpt kontrakcije par minuta, pa ostala bol kao nakon ovulacije i sad dalje povremeno nista pa opet ne znam kako opisat sta je ovo neka napetost, zatezanje… Sise nista pa pocele bolit ima 2 dana, prvo na pritisak, od sinoc otezale i lagano pod pazuhom bole. Poludit cu od neznanja do bete ako mi prije ne dode menstruacija 🤯 Pukla sam danas 9dpt priznajem 😅

Danas smo očito svi pukli🤭
    Ovo je totalno igranje sa živcima, a išla sam kao hladne glave ovaj put, how yes no😝

💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.