SIMPTOMI

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Napoli
    29. Siječanj 2026. 13:30

Pozdrav,
    imam jedno pitanje. Naime već neko vrijeme imam ove simptome, a test nisam još napravila. Ima laganu jutarnju mučninu ništa strašno, valoviti bolovi u donjem trbuhu / “kao da dolazi menga” dan dva boli, pa dan dva ništa, napuhanost je stalno prisutna, umor me pere pravo  već 4–5 dana mogla bi spavati po cijele dane i noći, “Magla u glavi”, zaboravljanje rečenica usred priče (nikad mi se to prije nije događalo), Metalni miris urina ujutro, Bijeli, gust, blago kiselkast iscjedak, Učestalo mokrenje zadnjih par dana ( ne peče i ne boli), Kašnjenje menstruacije (s tim da sam prestala piti Jazz tablete prošli mjesec). Nakon prestanka tableta imala sam više ne zaštićenih odnosa.

• sdroeck
    29. Siječanj 2026. 15:51

Nažalost bez testa se ne može ništa znati sa sigurnošću. Simptomi su takvi da se vjerojatno radi o trudnoći, ali opet, ne mora biti. 

3.7. ➕
    NIPT: low risk curica🩷
    Termin: 13.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI