šeširići sa UV zaštitom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Koristite li za svoju djecu šeširiće sa UV zaštitom? ja bi ih kupila međutim malo sam skeptična. Može li se uopće znati da li neki šeširić ima UV zaštitu a koji se kao takav prodaje?

  • marijanalana

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Moje dijete ima obični šeširić i to mi je ok, ionako smo skoro stalno u hladu, možda bi i kupila šeširiće sa UV zaštitom da su malo jeftiniji…a kako znati da li stvarno neki šeširići imaju UV zaštitu…vjerujem da moraju imati neki certifikat…osim toga ništa drugo mi ne pada na pamet…inače ne kužim roditelje koji na svoje dijete stave razne super skupe kreme, šeširiće i odjeću sa UV zaštitom i onda se cijeli dan prže na plaži zajedno sa svojom malom djecom…

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Ja nemam sesiric s uv zastitom, ali smo na poklon dobili dekicu s uv zastitom, pa eto smjestit cu je u ovu kategoriju. Ono sto sam ja primjetila kod te dekice, da mu doista ljeti nije bilo uopce vruce kada bi preko kosare prebacila tu dekicu, dakle ne bi pokrila njega, nego cijelu kosaru i doista je ispod bilo osjetno hladnije, nego sto je inace bilo. E sad necu pisat o cijoj se dekici radi, jer ne znam smijem li, da ne bi ispalo da nesto reklamiram :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Šeširiće s UV zaštitom ima Mama voli Gabi, prodaju ih u Bambi ducanima ili njihov web shop.

  • Avatar mivank31

    mivank31

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    I mi koristimo proizvode Mama voli Gabi i jako smo zadovoljni. Zasto ne bi rekli ime firme, ako mozemo pisati o kremama koje koristimo ili .kasicama kojih proizvodaca, onda mozemo navesti i MvG …;)

  • Freya

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mi smo našli u Intersportu kapu/šeširić (nešto tipa ovoga http://www.konfidence-hr.com/sites/default/files/uv%20kapa%20in%20kombinezon%20za%20otroke%20konfidence.jpg) [konfidence-hr.com]  na nekom sniženju i mogu reći da sam bila zadovoljna. Stavljali smo ju kad smo se brčkali u vodi i ok mi je bila jer uopće nije bila padala i lagano se osuši jer je napravljena od nekog laganijeg materijala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.