Meni dan kao godina , bas mi sporo prolazi vreme 😀
Nekako ću biti mirnija u glavi kad predjem 30 nedelja , onda mislim da će proći mnogo brze .
Virujen ti ali i meni je tako sporo prolazi i samo zivim za vrijeme od pregleda do pregleda jedva cekam taj pregled da vidim da je sve ok!!! Ti si u super tjednima i jos malo i mozes odahnuti!! Ja se nadam da ce mi sad brze teci to vrime kako budu isli lipsi dani!! Javi se tu na forumu lakse ce mo i brze proci to vrime!!! Kad ti je tocno termin??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Termin mi je 24. April imam da guram još ali samo da udjem u osmi i biće mi lakse. Piješ li nešto od lekova?
Ja ti pijem svasta😅rodiakal za bolju odrzivost i cvrstocu grlica i dibar je protiv bh onda pijem dufaston 3*1 jos uvik i od jucer mi je predlozio vaginalni probiotik jer sam nedavno imala pozitivan nalaz briseva na bhsb!! To je to uglavnom to!!! Imam i jedno i dr ali ne koristim mislim nemam uopce na svije ime jer mi to sluzi samo za iscitavanje nekakvih sadrzaja koje pratim ali mozemo tamo zasto ne?? ☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Izbacilo je puno pod tim imenim koliko ibjava imas da se bar po necemu ravnam?? Da znam koja😅
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji