Pozdrav mame ☺️
Volela bih da čujem iskustva mama koje su stavile serklaz, ja sam u 26. Nedelji trudnoće i ako mi je treća beba imam veliki strah, da li mirujete 24 h ili se ipak krećete ?
Hvala unapred
Pozdrav mame ☺️
Volela bih da čujem iskustva mama koje su stavile serklaz, ja sam u 26. Nedelji trudnoće i ako mi je treća beba imam veliki strah, da li mirujete 24 h ili se ipak krećete ?
Hvala unapred
Mogu vas samo pitat koliki vam je grlic duzinim kad su vam stavili serklaz?? Nemam iskustva s tim hvala Bogu ali za bebice da se rode zive i zdrave svasta pretrpimo!! Ja vam od srca zelim svu srecu i vec ste blizu sigurnih tjedana bit ce sve u redu🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Prvo hvala na odgovoru ❤️ grlic mi je poslednji put bio 35 ali uz strogo mirovanje , pregled radjen sredinom Decembra nalon toga sam se malo opustila krećem se malo više ali samo po kući.Serklaz je stavljen iz predostrožnosti tačnije grlic je bio poprilično razmeksan pa da ne bi došlo do otvaranja.Hvala od ❤️na podršci
Prvo hvala na odgovoru ❤️ grlic mi je poslednji put bio 35 ali uz strogo mirovanje , pregled radjen sredinom Decembra nalon toga sam se malo opustila krećem se malo više ali samo po kući.Serklaz je stavljen iz predostrožnosti tačnije grlic je bio poprilično razmeksan pa da ne bi došlo do otvaranja.Hvala od ❤️na podršci
Ja sam sad u 17tt ima 3.70 i doktor nista nije komentirao osim da sam zatvorena i da je grlic tvrd i da sve do 2.50 je ok!!! Nije ni meni svejedno neznam kako ce to ic dalje nadam se da necu imati probleme pa da moram mirovat meni je cetvrta trudnoca!!!imam pregled sl tjedan pa me bas zanima stanje nadam se da ce biti kako triba!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
To je sve dobro, bitno je pratiti i ako nisi imala problema u prve tri trudnoće ne bi trebalo ni sad.Kod mene je situacija drugačija jer sam i u drugoj imala serklaz ali bila sam i mladja pa je sve to bilo mnogo lakse.
Serklaz je radjen zbog slabosti grlića.
Ja na kontrolu tek za dve nedelje ,javi šta kaže doktor ❤️
Hello evo javljam se pregled jucer obavljen mij grlic je 3.40cm i sve je zatvoreno hvala Bogu!! On se je smanjio po mjerama u ova dva tjedna jer je onda mjeren 3.70cm ali doktor kaze da to nista ne znaci jer ovisi i iz kojeg je kuta mjereno tako da on kaze da je to ok!!bitno da je sve zatvoreno kao sto i je!! Ali mi je isto rekao pricuvaj se ne mirovat strigo ali ono pomalo i koliko mi tjelo dopusti jer ja nosim jakooo nisko jer je moja maternica niza tj lagani prolaps prije trudnoce i plus ovo je cetvrta trudnoca i imala san op na cerviksu i lagano godine 38😅 i doktor kaze kad se to sve uzme ovo je super samo polako ali bit ce teze jer je dosta nisko a vec sad vidim koliko me to ogranicava!! Ali dobro je Bogu hvala idemo dalje!! Javi kako si mi ti🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Bila sam kod lekara pre par dana , grlic mi se skratio malo sad je 32mm , sto opet nije strasno , ušla sam u sedmi mesec, krajem februara ću morati da legnem u bolnicu da mi promeni terapiju.
Ne znam kako je tebi ali meni je bas teško fizički sve me živo boli 😁
Ti si dobra super sto je čvrst i dužina je skroz ok tako da ne vidim tu nikakav problem
I meni je tesko jako tesko u smislu ja ne mogu siditi stajati niti puno hodati odma doli pritisak tezina i raditi po kuci mozda pola sata u nekom komadu i vataj se kauca il kreveta!! Inace jakooo mi je nisko beba i zato mi je tako sve tesko rekao je doktor da ce mi biti kao malo teze ovaj put!! Napisao mi je mirovanje ali rekao je ne moras lezat ono lagano koliko mozes nista pretjerivat!! U zadnoj trudnoci prije 6 god u ovim tt dam imala 4cm cerviks ali evo ovaj put je nesto krace ali kaze doktor da je bitno da je zatvoreno!!! Pa ce mo polako nadam se da cu dogurat i ja do nekih sigurnih tjedana!! Koliko si ti sad tjedana??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ma naravno da ćeš dogurati, bitno da je grlic čvrst i zatvoren sve dok je tako super je , sad sam ušla u 28-u nedelju
Ma naravno da ćeš dogurati, bitno da je grlic čvrst i zatvoren sve dok je tako super je , sad sam ušla u 28-u nedelju
Uuuu odlicno ja jedva cekam tako sigurnije tjedne u kojima si ti sad!!! Imam oshecaj da je to jakooo daleko ali u sustini to u cas prode pogotovo kad se ugazi u dvadeseti nekako krenu ti tjedni onda!!dok ja dodem do tvojih ti ces prakticki biti u terminu🥰seetno nam i meni i tebi!!! I javljaj se kako ide🥰🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji