Zanimaju me misljenja vasa.postoji mognost da se ja i muz preselimo u drugi grad.ja sam sad 23tt i imamo sina od godinu i 4mj .
Koliko je pametno selit se sad u trudnoci? S obzirom na to da ce mi biti zakazan carski rez u prvom mjesecu? Jeli ta sva procedura komplicirana puno ili se meni samo cini 😕
Ja sam se selila 50km i nije bio neki problem. Bitno je naci gin novog i krenut na preglede u bolnicu u kojoj mislis rodit. I tam mozes dog cr, a mozes i zg cak, nije toliko daleko. Meni se veca komplikacija cini za malo dijete. Vrtic, pedijatar.. Imate koga tamo da vam pomogne?
Iz vz mi je muz,, tamo su njegovi svi.sin mi neide u vrtic.jedino bi trebala pedijatra naci i gin za mene
Pa ak je to u pitanju,moze se netko od njegovih,mama ili sestra ak ju ima,raspitati za to prije nego se doselite!A i posto su svi tamo,lakse je nego da nemas nikoga!Sin je jos mali,u vrtic ne ide tako da mislim da ce bez problema to prihvatit!Drugo bi bilo da ima 4,5 ili 6 godina....Onda bi vec kuzio neke stvari!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mi smo se selili kad sam bila u 34. tjednu trudnoce Iz Splita u Zg :) prezivjeli smo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji