Samohrane majke podstanari

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nina67

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Molim pomoć.Budući da sam trudnica,na oca ne računam u ničemu,jer nismo vjencani i ne zivimo zajedno.Zaposlena sam i podstanar sam.Ovo bude mi treće dijete,imamm dvije odrasle kćeri.Zanima me imam li ja ko samohrani roditelj,ikakvo pravo od države na stan,jer uz rodiljnu naknadu nema šanse da platim stanarinu i režije i da uzdržavam dijete.

    nina

  • Avatar tala

    tala

    Broj poruka: 980

    Prijavi adminu

    ne. ali ako zadovoljavate uvjete imate pravo na doplatak za dijete(199,249 ili 299 kuna mjesecno), jednokratnu pomoc za dijete, opremu za novorođence, socijalnu pomoc (bilo novcano, bilo pomoc u ogrijevu/hrani/odjeci/sufinanciranju rezija), a vase dijete ima pravo na uzdrzavanje od strane oca. minimalne visine su određene zakonom prema platnim razredima tj. najmanje 940 kuna/mjesecno. prijavite dijete na poreznu karticu kao poreznu olaksicu.

    2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.