Rozi iscjedak u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZabrinutaM
    24. Studeni 2024. 15:06

Dobar dan svima. Jako sam uplasena, nadam se da ce mi neko odg sa slicnim iskustvima. Trudna sam 5tt vec dva dana imam nakon wca na papiru blijedo rozi trag. Za dva dana imam ginekologa, luda sam ne mogu docekati. Bolovi u mjehuru ali nista previse vise kao nadutost. Prva trudnoca mi je i sve mi je strano. Da nadodam da sam vec bila prije 4 dana kod ginekologa nista konkretno mi nije rekao nego da je to jako rano i da se treba “ugnijezditi” ili kako god. Pa sam napravila termin kod drugog. Lp

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI