Robica za zimske bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana_anci95
    08. Kolovoz 2018. 09:37

Da to za pelene sam cula.
    Ubiti sto se matrijala tice ni ja ne volim tu plastiku, volim fine i mekane materijale a pogotovo kad kupujem bebi..
    A sto se tice krevetica gledala sam neki sklopivi s tockicima pa sad ne znam dal mi je bolji taj ili onaj klasicni drveni...

-Tea-
    08. Kolovoz 2018. 09:47

ana_anci95

Ubiti sto se matrijala tice ni ja ne volim tu plastiku, volim fine i mekane materijale a pogotovo kad kupujem bebi..
    A sto se tice krevetica gledala sam neki sklopivi s tockicima pa sad ne znam dal mi je bolji taj ili onaj klasicni drveni…

Po meni je najvazniji dobar madrac, da djetetu bude udobno i da ima zdravu podlogu za spavanje, a izgled krevetica je manje bitan...  Dali se sklapa ili ne, ima odredjen uzorak na sebi ili ne, to mi je na drugom mjestu..

url=https://lilypie.com]

• ana_anci95
    08. Kolovoz 2018. 10:51

-Tea-

ana_anci95

A sto se tice krevetica gledala sam neki sklopivi s tockicima pa sad ne znam dal mi je bolji taj ili onaj klasicni drveni…

Po meni je najvazniji dobar madrac, da djetetu bude udobno i da ima zdravu podlogu za spavanje, a izgled krevetica je manje bitan… Dali se sklapa ili ne, ima odredjen uzorak na sebi ili ne, to mi je na drugom mjestu..

Imas pravo Tea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.