Robica koja mi ne treba-poklanjam

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alisaaaa
    28. Kolovoz 2019. 10:17

Pozz mame imam drugaricu koja ima djecaka od godinu ipo potrebna joj je odjeca za njega,pa ako ko ima nek se javi il' nek posaje brzom postom,hvala vam puno

• Monikalana
    29. Kolovoz 2019. 16:09

Lijepi pozdrav poklanja li tko robu za curicu prve veličine???
    U znak zahvalnosti neka sitnica vama i vasem bebacu

• Khrystyna
    15. Rujan 2019. 18:40

Bok 😊
    Ako netko ima robicu za pokloniti za decka neka mi se javi (bar za prvih par mjeseci od 50 do 80 vel.). On je prva beba i na zalost nemam od koga nista posuditi/naslijediti robicu. Ukoliko nekome vise ne treba robica i želi pokloniti ostavljam svoj mail na koji mi mozete javiti a.bursic1015@gmail.com
    Hvala puno! ❤️

• Bubamara23
    16. Studeni 2019. 00:30

Pozz zene majke kraljice, ima li koja robicu za djecaka? Od 74 pa na dalje? Mi imamo od kolegice hrpuuu ali sve ljetna a dolazi zima🤦‍♀️ kupila sam koliko sam mogla ali bi mi trebalo bodica dugih rukava, stramplica, vestica i sl. Ljetno prosljedila susjedi, rodila prije mj dana njenom ce bit taman na ljeto 

NOA♥️❤️

• sanjalica
    20. Studeni 2019. 11:13

Dobar dan mame i buduce mame,zanima me dali tko poklanja djeciju robicu za bebe musko- zenska...ja sam iz okolice slavonskog broda pa ako ima koja mama da joj ne treba vise a viska joj je...

• LauraP
    27. Studeni 2019. 22:32

Nebo

Tarica

Emina Brkanac

Ja imaam ako nekom treba neka poslje poruku :)

Imam ja razni brojevi..56 do 98

Dali je poklonjeno?

• Monikalana
    05. Veljača 2020. 17:01

Imam za poklonit robicu za djevojčicu od vel 50 do 62
    I trazim ako neko poklanja vel 68 pa nadalje
    Hvala

• Dora2304
    15. Veljača 2020. 18:41

Pozdrav ima neko da poklanja robicu za deckica od velicine 50 pa do 68? Hvala

• mirjana4
    27. Svibanj 2020. 12:30

Emina334

Ja imaam ako nekom treba neka poslje poruku :)

Ako imate trebala vi ja

• mirjana4
    27. Svibanj 2020. 12:31

Nebo

Ima li netko robicu za curicu?

Ja imam dosta…brojevi od56 do 92…

Trebam i ja za curicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.