Robica koja mi ne treba-poklanjam

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijaB
    03. Ožujak 2019. 00:44

Nara jeste iz Zagreba?

• Mithica
    07. Travanj 2019. 17:58

Poklanjam robicu za dečkima 62-68 - Trešnjevka - Zagreb

zadranka86
    07. Travanj 2019. 18:19

Mithica

Molim Vas moze nama ako ste voljni poklonit..Hvala

url=https://lilypie.com]

lucy233
    07. Travanj 2019. 20:20

zadranka86

Mithica

Draga Zadranka, ukoliko ti treba robice za dječaka javi se na mail dubkov@pmfst.hr imam dosta toga što smo nedavno prerasli 

zadranka86
    07. Travanj 2019. 20:30

lucy233

zadranka86

Mithica

Draga Zadranka, ukoliko ti treba robice za dječaka javi se na mail dubkov@pmfst.hr imam dosta toga što smo nedavno prerasli

Hvala javim se😊

url=https://lilypie.com]

• Mart
    11. Travanj 2019. 09:19

Pozdrav,ima li koja robice za curicu od male do velike robice meni bi trebalo?? Kome vise ne treba nek se javi

• mateamatea
    15. Travanj 2019. 11:52

Pozdrav svima 😊
    Molim vas ako netko ima robicu za pokloniti za decka neka mi se javi (bar za prvih par mjeseci od 50 do 80 vel.). Prva mi je beba i stize u 7.mjesecu i na zalost nemam od koga nista posuditi/naslijediti robicu. Ukoliko nekome vise ne treba robica i želi pokloniti ostavljam svoj mail na koji mi mozete javiti matea100matea@gmail.com
    Hvala 

• glorija123
    18. Travanj 2019. 01:03

Pozdrav, ima li tko robicu za poklonit za deckica da mu je visak.. vel. 68-74-80...uplacujem na racun pt i naravno za kavu ili nekakvu sitnicu za vasu bebicu😊😊
    Javite mi se na mail
    cavarglorija3@gmail.com

• tijana
    05. Srpanj 2019. 20:22

Pozdrav imam robicu za decka 50-56vel kome treba rado bi poklonila..

• demianjanes
    08. Srpanj 2019. 11:10

Pozdrav ja sam budući Tata dobit cu sina za mj- dva dali neko poklanja nosilicu i nesto robe Hvala! Nalazim se u Zagrebu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.