Robica i oprema za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara21

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Drage mame , termin mi je sredinom 5tog mjeseca, i krenuli smo lagano u kupnju robice i svega.Prva nam je beba i molim vas da mi napisete svoja iskustva sto je sve potrebno pripremiti za pocetak od robice i ostalog. 
    S obzirom da mi je termin sredinom 5tog dal da kupujem bodije dugih ili kratkih rukava? :) :)

  • Avatar Ofnica

    Ofnica

    Broj poruka: 1851

    Prijavi adminu

    Po meni bi trebala imati duge rukave za onaj početak (ako misliš na vel. 50), to je tako tanka robica, a sredinom 5mj još nije tako vruće za kratke rukave. Frendica mi je rekla da se ona prva veličina preraste za nekih 2tj-3tj tako da ona druga veličina (56) ti može biti s kratkim rukavima. Makar ja imam bodiće i s kratkim i dugim rukavima (dobila sam)…

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • sunshine0011

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Meni je isto termin sredinom 5 mj. Kupila sam dugi rukav vel 56,a kratki vel 62,s tim da sam uzela i 2 bodija dugih rukava u vel 62,te 2-3 benkice dugih rukava koje mogu po potrebi obuci bebi ako bude prohladno preko kratkog rukava. Savjetovali su mi da uzmem od svega po malo,ne previše kako beba brzo preraste(a i dobiješ od drugih kad dodu u babinje)ali da ne uzmem veličinu 50 jer može beba biti veća,a lako podvrnem rukaviće malo,a ako je malo ne mogu ništa. 
    Kako ja ne volim biti nespremna i misliti kako će mi netko nešto donijeti kupila sam do sad:
    vel 56: -3 bodya dugih rukava,3 hlačica/štramplica, 2 benkice, 2 odijelca
    vel 62 -2 bodya dugih rukava, 2 bodya kratkih rukava,2 benkice,3 hlačica/štramplica,2 odijelca
    E da i 4 para čarapica,2 para pamučnih rukavica i 2 pamučne kapice
    Sve sam kupila 100 % pamuk i oprala sa blagim deterdžentom za bebe na 40 % bez omekšivača (možda ću i opet prati obzirom kad mi je termin :) )

  • Avatar barbs

    barbs

    Broj poruka: 7932

    Prijavi adminu

    Drage mame, kad najranije krenuti sa nabavom odjeće i opreme i ostalo za bebicu? :) 

    [daisypath.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar treca_sreca

    treca_sreca

    Broj poruka: 3358

    Prijavi adminu

    kad hoćeš tj kad ti osjetiš da želiš….ja se ne držim praznovjerja bapskih. U prvoj trudnoći već s 2mj T sam krenula kupovat robicu, nisam izdržala..
    i dobro sam i učinila jer sam poslije završila na strogom mirovanju a sa 30TT i u bolnici, tako da stvari koje još nisam bila izabrala mi je MM morao ić po dućanima i fotkati ponudu (krevetić npr)….koma. Puno bolje je sve to obaviti (barem odabrati, ako ne već kupiti) dok si lako pokretan. Jer poslije tko zna..
    U ovoj trudnoći doduše nisam još (izuzev par bodića) robicu, ali sam zato kupila jaje AS….i evo košaru za kolica naručila, baš čekam da mi stigne  

    [lilypie.com]
    žena-majka-carica:)

  • Avatar barbs

    barbs

    Broj poruka: 7932

    Prijavi adminu

    Treca_sreca, i ja bih najrađe sada krenula sa nabavom, ali dragi kaže da još nije vrijeme. Oko mene sami praznovjerni ljudi :D 

    [daisypath.com]
    [lilypie.com]

  • filipam

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mi smo svoju bebu opremli u KiK-u, i daje joj nastavljamo tamo kupovat robicu. Odlične cijene za nešto što obuće 2x i preraste. Možete ponudu pogledat ovdje https://ekatalog.hr/kik-katalog/ [ekatalog.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.