Bebino srce u trudnoći: Kada možeš čuti prve otkucaje srca?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar romanjka

    romanjka

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Nova sam ovdje i zelim znati dali se tko nasao u istoj situaciji kao i ja. Naime nakon sto mi kasnila😈8 dana,napravila sam test u popodnevnim satima i odma pokazao dvije crtice. Sljedeci dan dobila smedi iscjedak i otisla ginekologu. Na UVZ se nista nije vidjelo osim zadebljane sluznice maternice. I vidio jednu cistu na janjiku.Gin.mi uradio test i isto bio pozitivan. 4 testa i svi su pozitivni.Za tj.dan trebam opet doci na pregled. Iscjedak mi prestao ua 2-3 dana. Dali ce se sad  na sljedecem UVZ vidjeti? Prema zadnjoj 😈sam trudna 6+2.

  • Avatar Anami

    Anami

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Lutko pozdrav veliki  ja se nadam da ce ti vidjeti makar gestacijsku vrecicu uredne velicine.ja sam ti prosla kroz agoniju zbog ti pregleda i razliciti misljenja da tu nema trudnoce da je to za kiretraze kad sam zavrsila na hitnoj zbog krvarenja.ali sam popodne otisla drugom ginekologu koji je vidia plod unutra al nije jos srce pocelo kucati .kontrola za 4 dana srce kuca u bebice.zatim sam osla opet svomu u domu zdravlja on opet nista nije vidia .u glavnom ne plasi se nicega sto god da ti kazu zato sto nekima se plod vidi tek od 8 tj trudnoce

    Pozdrav svima

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.