Bebino srce u trudnoći: Kada možeš čuti prve otkucaje srca?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    romanjka
    01. Veljača 2016. 10:16

Nova sam ovdje i zelim znati dali se tko nasao u istoj situaciji kao i ja. Naime nakon sto mi kasnila😈8 dana,napravila sam test u popodnevnim satima i odma pokazao dvije crtice. Sljedeci dan dobila smedi iscjedak i otisla ginekologu. Na UVZ se nista nije vidjelo osim zadebljane sluznice maternice. I vidio jednu cistu na janjiku.Gin.mi uradio test i isto bio pozitivan. 4 testa i svi su pozitivni.Za tj.dan trebam opet doci na pregled. Iscjedak mi prestao ua 2-3 dana. Dali ce se sad  na sljedecem UVZ vidjeti? Prema zadnjoj 😈sam trudna 6+2.

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.