Dragi članovi i članice foruma,
Pozdrav svima! 🎉
S veseljem vam predstavljamo redizajn našeg foruma! 🔥 Radili smo na tome da forum učinimo preglednijim, modernijim i user-friendly, kako bi vam iskustvo korištenja bilo još bolje.
Znamo da će iskočiti poneki bug, pa vas molimo da nam javite sve probleme na koje naiđete – vaš feedback nam je izuzetno važan!
Također, voljeli bismo čuti i vaše dojmove te prijedloge za poboljšanja.
Cilj nam je da ovo bude ugodno i korisno mjesto za sve vas, a zajedno možemo napraviti forum koji će vam još više odgovarati. 💡💬
Pišite nam, testirajte i uživajte u novom izgledu foruma!
Vaš admin tim 🚀
Privatne poruke jos nepostojece?
Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Privatne poruke jos nepostojece?
Nažalost zbog GDPR-a ne mozemo u ovom trenu omogučiti privatne poruke :(
Pročitala sam komentare cura s Trudnoće i slažem se sa svima. Ovaj dizajn foruma je užasno nepregledan, na vrhu nedostaje navigacija do stranica kao i "skok" na određenu stranicu. Ne vidi se tko je zadnji objavljivao na temi i da bi došla do drugog podforuma moram ići "okolo".
Potpis se jedva razlikuje od objave i sve je nekako veliko. Sve više cura komentira da im se ne da ni ulaziti na forum zbog tog novog dizajna.
Ono prije je bilo daleko volje..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Jao uzasan je ...vec dva dana ulazim i izlazim jer sam mislila da je do moba da mi se nest instaliralo ....vratite ga molim vas na staro
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Slušali smo vaše prijedloge i s veseljem vas obavještavamo da smo, na vaš zahtjev, podigli paginaciju na vrh stranice! 🚀
Sad možete brže i lakše skakati na druge stranice bez dodatnog skrolanja. Nadamo se da će vam ova promjena olakšati korištenje foruma i učiniti ga preglednijim.
Kao i uvijek, vaš feedback nam je važan, zato nam javite dojmove ili prijedloge za daljnja poboljšanja.
Hvala što s nama gradite bolji forum! 🙌
Vaš admin tim
Slušali smo vaše prijedloge i s veseljem vas obavještavamo da smo,na vaš zahtjev, podiglipaginaciju na vrh stranice! 🚀
Sad možetebrže i lakše skakati na druge stranicebez dodatnog skrolanja. Nadamo se da će vam ova promjena olakšati korištenje foruma i učiniti ga preglednijim.
Kao i uvijek,vaš feedback nam je važan, zato nam javite dojmove ili prijedloge za daljnja poboljšanja.
Hvala što s nama gradite bolji forum! 🙌
Vaš admin tim
Super je ovo sada 👍
Još nam još samo vratite mogućnost upisa određene stranice kao što je bilo prije 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav,
također molim mogućnost upisa određene stranice.
Hvala!
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Pročitala sam komentare cura s Trudnoće i slažem se sa svima. Ovaj dizajn foruma je užasno nepregledan, na vrhu nedostaje navigacija do stranica kao i "skok" na određenu stranicu. Ne vidi se tko je zadnji objavljivao na temi i da bi došla do drugog podforuma moram ići "okolo".
Potpis se jedva razlikuje od objave i sve je nekako veliko. Sve više cura komentira da im se ne da ni ulaziti na forum zbog tog novog dizajna.
Ono prije je bilo daleko volje..
Slažem se sa navedenim. Takpđer već danima ulazim da vidim je li se što popravilo.... Molimo *skok na stranicu* obavezno.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji