Dragi članovi i članice foruma,
Pozdrav svima! 🎉
S veseljem vam predstavljamo redizajn našeg foruma! 🔥 Radili smo na tome da forum učinimo preglednijim, modernijim i user-friendly, kako bi vam iskustvo korištenja bilo još bolje.
Znamo da će iskočiti poneki bug, pa vas molimo da nam javite sve probleme na koje naiđete – vaš feedback nam je izuzetno važan! Također, voljeli bismo čuti i vaše dojmove te prijedloge za poboljšanja.
Cilj nam je da ovo bude ugodno i korisno mjesto za sve vas, a zajedno možemo napraviti forum koji će vam još više odgovarati. 💡💬
Pišite nam, testirajte i uživajte u novom izgledu foruma!
Vaš admin tim 🚀
Pozdrav dragi admini ☺️ puno hvala sto brinete o korisnicima i sto ste nam omogućili korištenje ove divne platforme, uz koju svakoj trudnici, mami i budućim mama olakšavate zivot.
Što se tice novog dizajna imala bih jednu opasku a to je uvećana kompletna slika na forumu nekako je manje pregledno kada se koristi putem mobilnog uređaja. I jos jedna stvar koja mi usporava korištenje, kada uđem u određenu grupu moram skrolati do kraja stranice kako bih prebacila na određenu stranicu koju zelim citati, prijašnje smo to imali i na vrhu cim uđemo u određenu grupu, i isto tako je bilo i na dnu.
Evo ovo su neki moji dojmovi i opaske…
Ps. Bilo bi odlicno kada bi se mogla uvesti nakakav oblik notifikacije na mobitelu kada netko komentira u određenoj grupi u kojoj je korisnik aktivan, a ne da moramo stalno ulaziti i provjeravati, ali to je samo nesto sto bi bilo idealno ako bi se moglo uvesti. 😁
Inace obozavam ovaj forumu i visim na njemu po cijele dane. 🤭
Svako dobro zelim! 🤗
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Pozdrav svima, meni na mobitelu neki komentari odu skroz desno i ne vidim ih dok ne scrollam u desno (dakle promaknu mi jer tko scrolla u desno?). Uz to, sve je nekako rastegnuto u duljinu pa moram puno scrollati i prema dolje. Imam iphone i najnoviji ios
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Slazem se jako nepregledno i meni sve ode u desno isto iphone nezz jel zato ali ocaj ovo je bezveze puno teze kompliciranije stara verzija je bila odlicna cemu ovo??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Prijašnja verzija stranice bila je preglednija jer nije koristila povećani prikaz sadržaja. Trenutna verzija smanjuje preglednost i otežava snalaženje, posebno zbog povećanih elemenata koji zauzimaju više prostora. Moje mišljenje je da je trebalo napraviti baš kontru, možda smanjiti prikaz u odnosu na prvotni..
Također, budući da stranica nema sustav obavijesti, korisnici se često oslanjaju na svoje posljednje komentare kako bi se orijentirali. Sada je to znatno otežano jer komentari više nisu vidljivi na glavnom threadu, već ih je potrebno tražiti skrolanjem udesno.Bilo bi korisno dodati mogućnost slanja obavijesti ili naprwviti aplikaciju koja bi omogućila bolju organizaciju i lakši pristup sadržaju. Hvala puno!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Pozdrav svima, meni na mobitelu neki komentari odu skroz desno i ne vidim ih dok ne scrollam u desno (dakle promaknu mi jer tko scrolla u desno?). Uz to, sve je nekako rastegnuto u duljinu pa moram puno scrollati i prema dolje. Imam iphone i najnoviji ios
Vidim sad da mi zbog reklama neki komentari odu u desno pa promaknu ako ne scrollam desno
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Selektor stranica bi trebalo dodati i na vrh stranice tako da ne moramo skrolati cijelu stranicu da dodemo do njega (prije je bio i na vrhu i na dnu, sto je bilo puno bolje nego sad)
Nadala sam se da ce nakon upgradea biti moguce otici na zadnji neprocitani post u temi, to bi bio jako korisan feature ukoliko ga je moguce dodati.
Ovu "vaznu obavijest" na vrhu nije moguce maknuti a zauzima pola stranice.
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Ne pozdravljam novi dizajn foruma. Jako je nepregledan i nepraktičan. Čini mi se da će sada puno korisnika prestati tipkati na njemu baš zbog toga. Sada svaki puta moram ulaziti u temu da vidim tko je zadnji komentirao, jer prije je pisao nick osobe a sada pišu samo sati.
Minus ide i tome što kad želim otići na zadnju stranicu moram scrollati do kraja, a ako na po početku stavim da mi objave idu od novije prema starijoj kad odem na str. broj 2 izbaci me ponovno na početak. I nema više mogućnosti skoka na neki stanicu već bi sve trebalo ići po redu. Recimo neke cure imaju popis nekih stvari na str. 100 a tema se već odvija na str. 200 i sad bi trebalo ručno ići do te stranice dok se prije mogao samo upisati broj.
Molim vas da vratite stari izgled i nemojte ništa mijenjati, ovo je pre pre loše. 😔😔😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Nažalost u cilju da bude bolje ispalo je totalno lošije,nepregledno je skroz i baš izgubim volju ući na forum jer nije više ni malo praktično doći na zadnju stranicu niti ima opcije skoka na stranice,nekako preširoko
Vjerujem da većina nas ide na forum preko mobitela a ovo sad mi izgleda kao da je skroz neprilagođeno. Nadam se da ćete vratit stari dizajn
Dragi korisnici,
Hvala vam na povratnim informacijama! Svjesni smo da novi dizajn foruma donosi određene promjene i aktivno radimo na ispravljanju bugova i poboljšanjima kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo.
Razumijemo vašu zabrinutost oko navigacije – umjesto izravnog skoka na određene stranice, sada je dodana opcija sortiranja odgovora po najnovijima. Na taj način, najnoviji postovi su vam odmah dostupni na prvoj stranici bez potrebe za pretraživanjem.
Također, pažljivo pratimo vaše sugestije i želimo da forum ostane mjesto na kojem rado provodite vrijeme. Svaka vaša povratna informacija nam je vrijedna i nastavit ćemo raditi na poboljšanjima kako bismo forum učinili još boljim.
Hvala vam što koristite forum i veselimo se daljnjoj suradnji!
Sortiraj odgovore
Najstariji