Rast tinejdžerke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nivea

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja kćer je do pred nekoliko dana navršila 14 godina. Brine me to što je opsjednuta svojim rastom, boji se da više neće narasti, ima 152, u pubertet je već ušla jer ima mjesečnicu već 3 godine, inače moj muž je 180 cm a ja sam 165 cm, ona je u našoj obitelji najniža. Stalno vježba vježbe istezanja, počela se pravilno hraniti, bavit će se odbojkom sada kada počne nova školska godina. Moje pitanje je dali ima ikakve šanse da naraste do 160, sad je i smršavila pa se nadam da će šibnut u visinu ali imam i ja dvojbe oko toga a pogađa me jer znam koliko ju to opterećuje i stalno na to misli. Šta vi mislite, ima li šanse za još par centimetara? A i ne rastu svi jednakom brzinom, neki prije, neki kasnije, a što se tiče tijela je dosta razvijena. Pa trebam mišljenje vas.

  • vetica

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    ja osobno sam prestala rasti (ne računam ako sam narasla 1 cm jer to nisam ni primjetila :D) taman krajem 8.razreda ,no znam cure koje su onda počele sve više rasti tak da je individualno pa možda ima šanse 

  • mala007

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    tako je bilo i kod mene, sjecam se da sam u prvom srednje na sistematskom bila visoka isto ko i sad

  • Avatar happymum2

    happymum2

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Ja se sjecam da sam rasla do mozda 2 srednje i mislim da ima sanse da vasa kcer naraste jos 

    Just be happy all life

  • Avatar NMareN

    NMareN

    Broj poruka: 532

    Prijavi adminu

    naravno da ce narasti još

    Ja to mogu, ja to hoću….

    [lilypie.com]

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    Mislim da ima. Ne rastu sva djeca isto, neki rastu do 11,12 godine i STANU, a neki tek poslije 14.

    tanja

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.