Rana tudnoca -pitanje!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar PrviPutMama

    PrviPutMama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Cao mame,
    Nova sam na forumu pa se unaprijed ispricavam ako sam pokrenula temu u krivom sektoru ili ako je vec postojala.. dakle imam jedno veliko i vazno pitanje (meni se cini veliko i vazno haha).
    Dakle 9.4. sam napravila test za trudnocu koji je pozitivan. Pricam o jako izrazenoj plavoj liniji. Kada se gleda prvi dan zadnje menstruacije (4.3.) trudna sam 6 tjedana. 
    Danas sam bila kod ginekologa i u maternici se vidi mjehuric, ali smo tesko nasle zametak.. samo iz nekih kutova se vidi i vidi se u obliku zumanjcane vrecice. Guglala sam (velika pogreska) i otkrila da je u tom periodu vec normalno da se beba stvara, da se cuju otkucaji srca itd.. 
    Zadnjih nekoliko ciklusa mi je bilo stvarno dugih.. po 35-38 dana.. pa sad zelim cuti i od vas mama da me malo umirite ili da mi kazete svoje misljenje o ovome.. unaprijed hvala! 

    Jedna buduca, strasno zabrinuta mama

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    U trecoj trudnoci prvi  pregled mi je bio sa 6 tjedana i 3 dana!Nije se vidio plod samo vrecica!Gonic kaze mala trudnoca,dodji za tjedan dana!I za tjedan dana se vidio plod!Tako da ne brini,samo se strpi jos malo!I u drugoj trudnoci sam imala istu situaciju!
    Ali trebala ti je ginicka reci da je to pod normalno!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    I da..Nemoj guglat!Nije dobro

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.