Rana trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana_17
    17. Rujan 2024. 12:23

Hej curkice,  partner i ja radimo na bebi, pa me zanimaju vaša iskustva... naime trebam dobiti za 5 dana, grudi me već par dana nenormalna bole,pogotovo bradavice i osjetila sam bar puta lagane grčeve, moram napomenuti da mene grudi nikada do sad nisu boljele, što mislite ☺️

Marina.25
    17. Rujan 2024. 15:30

lana_17

Hej curkice, partner i ja radimo na bebi, pa me zanimaju vaša iskustva… naime trebam dobiti za 5 dana, grudi me već par dana nenormalna bole,pogotovo bradavice i osjetila sam bar puta lagane grčeve, moram napomenuti da mene grudi nikada do sad nisu boljele, što mislite ☺️

Držim fige! Također su me boljele samo u trudnoci(jaka bol) i znala bi odma da je to to

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• lana_17
    17. Rujan 2024. 17:03

Držim fige! Također su me boljele samo u trudnoci(jaka bol) i znala bi odma da je to to

Marina.25

lana_17

Hej curkice, partner i ja radimo na bebi, pa me zanimaju vaša iskustva… naime trebam dobiti za 5 dana, grudi me već par dana nenormalna bole,pogotovo bradavice i osjetila sam bar puta lagane grčeve, moram napomenuti da mene grudi nikada do sad nisu boljele, što mislite ☺️

• lana_17
    17. Rujan 2024. 17:13

Kada si radila test, malo sam nestrpljiva☺️

Mareeeee3112
    17. Rujan 2024. 21:17

lana_17

Kada si radila test, malo sam nestrpljiva☺️

Meni su sad u drugoj trudnoci odmah poslije ovulacije 3 dan ve pocele boljet bradavice znala sam da je to to...9 dan napravila test i bio je pozitivan znaci uzmite si svakako test za ranootkrivanje od 10 mlu imayte i cyclotest u ljekarni.... sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• lana_17
    18. Rujan 2024. 17:30

Radit ću sutra ujutro test, pa javljam rezultate,nadam se jednom velikom plusicu+++☺️

Mareeeee3112
    18. Rujan 2024. 18:02

lana_17

Radit ću sutra ujutro test, pa javljam rezultate,nadam se jednom velikom plusicu+++☺️

Sretno😄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• __Suncokret__
    25. Prosinac 2024. 19:40

Pozdrav, posljednji ciklus 24 11-28.11 i od tada pocinjemo raditi na bebi (prvi put). Inace mi nikada ne kasni (mozda da je 2,3x u zivotu kasnila max 2 dana), ali evo ocekujem je od 21og i nista. Da li bi bilo prerano sutra napraviti test, ili sacekati jos jer konstantno imam kao neke manje grceve ili je to bol u jajnicima, ne mogu odgonetnuti, grudi su osjetljive i 2 dana osjetim blagu mucninu nakon jela (ali to bi moglo biti i do psihe jer razmisljam puno o tome). Ne znam ni koliko je vjerovatno da bas uspije iz prvog puta 🤭

Luna21
    25. Prosinac 2024. 19:54

__Suncokret__

Pozdrav, posljednji ciklus 24 11-28.11 i od tada pocinjemo raditi na bebi (prvi put). Inace mi nikada ne kasni (mozda da je 2,3x u zivotu kasnila max 2 dana), ali evo ocekujem je od 21og i nista. Da li bi bilo prerano sutra napraviti test, ili sacekati jos jer konstantno imam kao neke manje grceve ili je to bol u jajnicima, ne mogu odgonetnuti, grudi su osjetljive i 2 dana osjetim blagu mucninu nakon jela (ali to bi moglo biti i do psihe jer razmisljam puno o tome). Ne znam ni koliko je vjerovatno da bas uspije iz prvog puta 🤭

Suncokret ako je M trebala biti 21.12 - nije rano za test. Napravite sa prvim jutarnjim urinom kako bi bio sto jasniji rezultat. Sretnooo, naravno da je moguce uspjeti iz prve i zelim Vam da ste vi ta sretnica! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni kod nas oboje
    ℹ️ 05/25 sumnja na APS - uveden Clexane
    🍒 04.07.2025. svježi transfer - Beta+ (terapija Gonal 150, Ganirelix, Clexane, Ovitrelle, Utrogestani) 06.07. 4 ❄️

• __Suncokret__
    25. Prosinac 2024. 20:02

Hvala puno na odgovoru, kupila sam test na putu kuci pa cu cekati jutro. 🍀 P.s. od srca, nama svima zelim srecu na ovom polju 💫⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.