Hej curkice, partner i ja radimo na bebi, pa me zanimaju vaša iskustva... naime trebam dobiti za 5 dana, grudi me već par dana nenormalna bole,pogotovo bradavice i osjetila sam bar puta lagane grčeve, moram napomenuti da mene grudi nikada do sad nisu boljele, što mislite ☺️
Hej curkice, partner i ja radimo na bebi, pa me zanimaju vaša iskustva… naime trebam dobiti za 5 dana, grudi me već par dana nenormalna bole,pogotovo bradavice i osjetila sam bar puta lagane grčeve, moram napomenuti da mene grudi nikada do sad nisu boljele, što mislite ☺️
Držim fige! Također su me boljele samo u trudnoci(jaka bol) i znala bi odma da je to to
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Držim fige! Također su me boljele samo u trudnoci(jaka bol) i znala bi odma da je to to
Hej curkice, partner i ja radimo na bebi, pa me zanimaju vaša iskustva… naime trebam dobiti za 5 dana, grudi me već par dana nenormalna bole,pogotovo bradavice i osjetila sam bar puta lagane grčeve, moram napomenuti da mene grudi nikada do sad nisu boljele, što mislite ☺️
Kada si radila test, malo sam nestrpljiva☺️
Meni su sad u drugoj trudnoci odmah poslije ovulacije 3 dan ve pocele boljet bradavice znala sam da je to to...9 dan napravila test i bio je pozitivan znaci uzmite si svakako test za ranootkrivanje od 10 mlu imayte i cyclotest u ljekarni.... sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Radit ću sutra ujutro test, pa javljam rezultate,nadam se jednom velikom plusicu+++☺️
Radit ću sutra ujutro test, pa javljam rezultate,nadam se jednom velikom plusicu+++☺️
Sretno😄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, posljednji ciklus 24 11-28.11 i od tada pocinjemo raditi na bebi (prvi put). Inace mi nikada ne kasni (mozda da je 2,3x u zivotu kasnila max 2 dana), ali evo ocekujem je od 21og i nista. Da li bi bilo prerano sutra napraviti test, ili sacekati jos jer konstantno imam kao neke manje grceve ili je to bol u jajnicima, ne mogu odgonetnuti, grudi su osjetljive i 2 dana osjetim blagu mucninu nakon jela (ali to bi moglo biti i do psihe jer razmisljam puno o tome). Ne znam ni koliko je vjerovatno da bas uspije iz prvog puta 🤭
Pozdrav, posljednji ciklus 24 11-28.11 i od tada pocinjemo raditi na bebi (prvi put). Inace mi nikada ne kasni (mozda da je 2,3x u zivotu kasnila max 2 dana), ali evo ocekujem je od 21og i nista. Da li bi bilo prerano sutra napraviti test, ili sacekati jos jer konstantno imam kao neke manje grceve ili je to bol u jajnicima, ne mogu odgonetnuti, grudi su osjetljive i 2 dana osjetim blagu mucninu nakon jela (ali to bi moglo biti i do psihe jer razmisljam puno o tome). Ne znam ni koliko je vjerovatno da bas uspije iz prvog puta 🤭
Suncokret ako je M trebala biti 21.12 - nije rano za test. Napravite sa prvim jutarnjim urinom kako bi bio sto jasniji rezultat. Sretnooo, naravno da je moguce uspjeti iz prve i zelim Vam da ste vi ta sretnica! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni kod nas oboje
ℹ️ 05/25 sumnja na APS - uveden Clexane
🍒 04.07.2025. svježi transfer - Beta+ (terapija Gonal 150, Ganirelix, Clexane, Ovitrelle, Utrogestani) 06.07. 4 ❄️
Hvala puno na odgovoru, kupila sam test na putu kuci pa cu cekati jutro. 🍀 P.s. od srca, nama svima zelim srecu na ovom polju 💫⭐️
Sortiraj odgovore
Najstariji