'Rađajući svoju kćer, pjevala sam i bila u ekstazi'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Njena mama

    Njena mama

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Definitivno sam ZA ovakav porod! I vjerujem da u puno ljepšem sjećanju ostaje ovakav porod …Sjećam se kad mi je babica rekla da moram sve odradit bez glasa ??? Ne slažem se s njom ali kod nas nemaš opcija a još smo robovi svojih navika!

    Svaki tvoj osmijeh u mom oku stvori suzu radosnicu! Hvala Ti,Boze na mom anđelu!

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    prekrasna priča, gotovo sam ljubomorna na tako lijepom i divnom iskustvu poroda, makar je meni moj uz vikanje i rezanje pupčane vrpce odmah nakon poroda ipak najdraži, sad za drugi put da se razmišljat i definitivno se vidimo na radionicama.. pod velikim sam dojmom

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • kseeky

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Što reći nego- ljubomorna sam na gospođu..i želim da joj svaki porod ukoliko se odluči imati još djece, bude istovjetan ovom prvom. Prvi porod mi je ostao u jako lijepom sjećanju i pamtim miris moje djevojčice još i danas( mirisala je kao najljepši cvijet..). Drugi porod je “pokvarila” nekulturna babica kojoj se, i bez da je išta rekla vidjelo da joj je “puna kapa ”svega i posteljica koja se zalijepila a koju je mladi liječnik kada su me uspavali izvadio (dok je čekao da vidi hoće li ona sama izaći nije propustio reći izvjesne komentare koji su učinili da se osjećam kao krava na klanju..na žalost..) A da ne pričam o bolovima nakon što sam se probudila nakon operacije i o veličini mog stomaka koji je bio toliki kao da sam u osmom mjesecu trudnoće. No, neću više kvariti ovaj krasni članak- oduševljena sam ovom pričom! Kada bi barem dah nje stigao i u naša rodilišta…

  • Avatar Lollypop

    Lollypop

    Broj poruka: 1160

    Prijavi adminu

    Predivno!!!

    https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u [lb1f.lilypie.com]

  • dalia03

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    Naše babice se znaju samo derati(čast iznimkama)..mislim da bi 90%njih trebalo proći ovu radionicu

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.