pupcana vrpca oko vrata bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar joan28

    joan28

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    trudna sam 34tj.,danas bila na kontroli i bebi je omotana pupcana oko vrata, dr. kaze da nema panike da je to cesto i da u konacnici nebi trebalo biti problema ali ja se jako bojim ima li tko da je to prosao??

  • piasara

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    prošla sam to,dvaputa,i sve je završilo u redu…naime,pupkovine mogu biti različite duljine,ima ih dužih ima ih kraćih,bebe svojim kretnjama i okretanjima svašta mogu raditi s njima,pa tako si ih i omotati oko određenog dijela tijela…ono što je najvažnije da se prati stanje na uzv,gleda se otprilike gdje se pupkovina nalazi,koliko je zategnuta,tj.kakvi su protoci korz nju,to sve doktori vide na color dopleru takozvanom,i to je najbitnije…ako ocijene da protoci nisu dobri,tj. da pupkovina previše negdje steže i time ugrožava bebu,zasigurno će poduzeti sve što treba…postoje i komplikacije,čvora na pupkovini,ali to su rijetki slučajevi,dešavaju se,naravno,kao i sve druge komplikacije!

  • Zvonka

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Rodila sam prije mjesec i pol dana zdravu bebu kojoj je pupcana vrpca bila omotana oko vrata. Nitko mi to nije od lijecnika posebno govorio, vec mi je muz to rekao jer je vidio. Moja necakinja takodjer je (bez problema) rodjena tako. Bebe zapravo rel. cesto imaju pupcanu oko vrata i to u pravilu ne predstavlja nikakav problem (iako nama zvuci grozno, no sjetimo se da bebe u trbuhu ne disu kroz nos:) pa lijecnici to cesto ni ne spominju…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.