pupčana kila

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar reina2731

    reina2731

    Broj poruka: 46

    Prijavi adminu

    Majke koje ste se susrele s pupčanom kilom u beba, kako se razvijala situacija do njezina nestanka? Ste morali na operaciju ili se povukla?

  • Avatar Lorena.

    Lorena.

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Mojoj bebi se to povuklo cim je pocela sjediti. I to vrlo naglo. Mislim da u jako malo slucaja to zavrsi operacijom (do operacije dolazi kada trbusni misici prikljeste taj dio utrobe koji je ispao). Bitno je samo to ne dirati i ne stavljati nikakve novcice, gumbe i onda to vezati ili pritiskati, to su gluposti i bapske price. Ako se ne povuce kad se dijete pocne vise kretati i sjediti (dok trbusni misici ne ojacaju) onda treba razgovarati  s pedijatrom.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.