Puknuti šav od epiziotomije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    13. Lipanj 2014. 23:44

Drage moje, molim vas za savjet. Puknuo mi je šav od epiziotomije i to baš onaj na ulazu u znate vec šta  Bila sam kod ginekologice i pitala da li bi me mogla poslati u bolnicu da mi stave jedan šav na to mjesto, jer grozno izgleda i ne zacjeljuje vec 15 dana. Ali ona kaže da se šavovi ne stavljaju naknadno već mora samo zarasti i da će meni vjerojatno ostati to tako otvoreno pa kasnije mogu na plastićnu kirurgiju ako hoću. A odakle mi lova za to.Mislim šta da vam kažem...poludit ću! S ranom radim sve šta je mojoj moći. Držim je suhom, čustom, mažem sa kremom nekom za zacjeljivanje, ali ništa ne pomaže. 
    Da li ima tko kakav savjet? Da odem u bolnicu na svoju ruku ili privano nesto?

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

bjap
    14. Lipanj 2014. 02:32

Uh, grozno!!! Nisam pametna, potrazi jos neko misljnje. Mozda doktora koji te sivao, ako to nije ta tvoja ginica. Pricala mi je zena da je imala dva reza, a za jedan skuzila da nije zasiven tek kafa je dosl kuci. E, taj doktor je cuo svoje. Kaze na njem da u sta je gledo n viziti!! Zasio je, ali je ona jos ispirala hidrogenom.

• kukukaka
    14. Lipanj 2014. 07:37

Meni je šogorica rekla da ispirem ranu od epiziotomije samo mlakom vodom kod tuširanja i ničim drugim, a ona je gin. pa sam ju poslušala i brzo je zaraslo. Sve naravno ovisi koliki je rez. Kolegica je za ispiranje koristila čaj od kadulje i kaže da joj je brzo zaraslo kad ga je počela koristiti, a ima ogroman rez, kaže da se vidi ožiljak kad obuče kupaći.

Tako da, grozna stvar. Možda stvarno da odeš kod doktora koji te je šivao pa nek napravi kako treba.

bjap
    14. Lipanj 2014. 07:57

Citala sam na nekoliko mjesta da je fenom dobro susit. Meni babica rekla da Tyrosura stavim na ulozak. Sretno s tim! 

14. Lipanj 2014. 09:27

Venera, evo docky je sve rekla. Sivati te sigurno nece ponovno, doista mora samo zacijeliti. Za plasticnjaka sam nacula da imas pravo preko hzzo-a ako se radi o medicinskom problemu, a ovo to jest.
    Sretno s tim!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

venera
    14. Lipanj 2014. 12:07

Docky i proudmommy 
    Hvala na savjetu i informacijama.  Onda cu cekati da prestane krvarenje i kod opce po uputnicu. Neka oni to sloze jer po tome kako ovo izgleda nema sanse da se to spoji i zaraste samo od sebe. Sad mi je lakse mislila sam da ce mi to ostati tako unakazeno.

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.