Ako se radi o beta hemolitičkom streptokoku, meni je moja ginekologica uzela bris kojeg sam nosila na analizu kad sam ušla u 35. tjedan trudnoće.
JeanGenie, kako misliš nije bio detektiran? Nitko ti nije radio bris ili?
Meni je puknuo vodenjak sa 35 tjedana, bila sam pod tusem, spremala se za van. Osjecaj je kao da nekontrolirano piskis. Posto sam ja bila pod tusem nisam bila sigurna, ali na to sam prvo pomislila jer skuzis da neka vodica tece iz tebe. Kad sam se otusirala nista..prestalo, ja susim kosu, jos sam isla pojest rucak koji sam skuhala i jos uvijek nisam sigurna jel to bio vodenjak i onda sam se sjetila testa..sjela sam na wc, stavila si maramicu izmedju i nakasljala se i iscurilo je malo vodice. To mi je bio znak da je to plodna voda, kad sam se pocela spremat i oblacit za bolnicu presvacila sam se tri puta jer je to pocelo nenormalno curit, cista prozirna voda. U bolnici su mi rekli da se plodna voda stvara i da nema panike, da necu ja tako brzo rodit jer je prerano, mislili su cekat dva dana, ali ja sam dobila trudove i rodila za 15 sati.
hvala, neki strah me uhvatio da neću prepoznati i da će se dogoditi pod tušem i da neću znati
Meni je vodenjak puknuo sat vremena nakon sto sam dosla u rodiliste s nekom cudno laganim trudovima. Ali dosli su na tri minute razmaka i tako cijelu vecer pa sam otisla u rodiliste. Bila sam otvorena prst i pol kad sam stigla. Nikakvu bol nisam osjetila kad je puknu. Samo voda prozirna iscurila iz mene, najprije malo vise kasnije je to samo lagano curkalo. Tada su krenuli pravi trudovi i otvorila sam se vrlo brzo, dva sata nakon sto mi je plodna voda pukla otvorila sam se skroz.
Meni je pukla plodna voda u 36tt, bila sam na putu i nisam uopce kontala da je to to, niti da je stezanje jajnika trudovi....tako da sam ja u bolnicu dosla tek nakon cca 10 sati od prve dvi kape vode...a rodila otprilike nakon 20ak sati na carski rez...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji