Ma nema tu nekog pravila kada izaci s bebom van prvi puta. Babske su price da se prvih mjesec dana ne smije. S bebom se moze van onda kada se mama osjeca spremnom, odnosno neke mame to mogu odmah, neke ne i naravno ako je s bebom sve u redu i beba je zdrava. Meni je prvih 2.5 tjedna bilo tesko napravit 5 koraka do wc-a (rezana i popucala), naravno da u takvom stanju nisam izlazila s bebom van. Ali cim sam se mogla normalno kretati, bili smo vani. I jos nije bilo ljeto, rodila sam pocetkom 3. mjeseca. U ljetnim mjesecima samo treba paziti u koje doba se ide s bebom van.
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma nema tu nekog pravila kada izaci s bebom van prvi puta. Ja sam rodila u 11 mjesec i nisan izašla dosta dugo vani s bebom jer mi vrime je bilo loše:). Šta se mene ticalo da nas je vrijeme poslužolo bili bismo nakon dva ipo tjedna sigurno vani. Sama češ osjetit kad si spremna i po svom osjećaju se vodi
ja oba momka rodila po ljeti, 6 i 8 mjesec i čim su me pustili iz bolnice (gdje mi je bilo grozno, jednostavno me frustrira biti u zatvorenom danima) mi smo sjeli na terasu i uživali u sunčeku ispijajući sokić (ja naravno), i na dvorište smo išli svaki dan, a prava šetnja s prvim tek nakon mj dana, al to zato jer nije htio u kolica, a meni ga je bilo teško nosit prije toga... a s drugim znam da sam jedva, ali jedva izdržala 2 tj da ne počnem lunjat okolo (isto nije htio u kolica baš...) jer mi je tak patronažna ipak savjetovala radi mene, al na dvorištu smo isto odmah bili
Ja sam rodila sredinom rujna i u prvu šetnju smo išli nakon tri tjedna, ali samo zato što smo dva tjedna bili u bolnici, inače bi vjerojatno išli i ranije.. Čim sam mogla stati normalno na noge (imala sam sto šavova), išli smo u šetnju.. Ne znam kako bi bebi mogao naškoditi svježi zrak! Bitno je da nije prehladno, prevruće i da ne puše jak vjetar..
Sortiraj odgovore
Najstariji