Prva riječ vašeg djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    28. Prosinac 2015. 22:29

Možda je tata onako poskrivečki dok tebe nije bilo ponavljao. Evo moja je malo prije rekla prvi puta tata kad je muž došao s posla i sad sav cvate! Odmah ju je svu izljubio i izgrlio.

• IMI
    29. Prosinac 2015. 16:22

Sa nekih 5 mj je rekla baba, a nakon toga tata. Gleda tatu u oci i kaze 'tata' a on sav blistao od srece :))) sad ima 12 mj mogu reci da imamo pravu malu veliku pricalicu: mama, tata, baba, dede, didi, tete, uvo (ujo), bebe, da, ne, to, papa, tao (ćao), oda (voda), ajmo, tamo, bavo (bravo), vau vau, mau, koka, piti, duda! Najbolja je kad kaze 'tamo' i prstom pokaze gdje zeli ici :))) nema sta - prica puno ko i svekrva :)))

MAMA X2
    16. Siječanj 2016. 17:14

Vec 14 mj a on svake prijestupne kaze mama .....samo tata tata i tata stalno mu govorim reci mama a on na to odg tata 
    Ima koja mama jos da je beba kasno rekla mama ....ja nikako docekati da me pocne zvati

Belle2
    16. Siječanj 2016. 19:01

Ma reci ce on mama kad bude pravi trenutak I kad se budes najmanje nadala....zna on ko je njemu sve🌺💐🌸...mislim da te malo zafrkava...

nanci
    19. Siječanj 2016. 00:16

Moj duze nje nista govori..prva prava rijec mu je bila budo(brdo) i to sa 15 mjesrci do tad je pricao svojim jezikom i razumili smo ga samo ja i muz..krenili to ljeto na more a njega se valjda brda dojmila putem je stalno pokazivao na brda i sav sretan viko budo budo..nakon toga kroz tjedan dana je propricao i nismo mogli vjerovati koliko je rijeci znao al kao da je cekao da ih moze spojiti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.