Prva mjesecnica nakon pobacaja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZabrinutaM
    25. Siječanj 2025. 17:01

Molila bih da mi se neko javi, ocajna sam i u strahu. Imala sam pobacaj 12.12 tabletom jer se plod prestao razvijati…krvarila 16 dana. Sada sam dobila nakon 39 dana prvu mjesecnicu koja traje evo vec 8 dana i bolnija je nego inace, sitni grcevi u dnu stomaka. Jako se bojim da to nesto nije ok ili da se nisam iscistila do kraja prilikom spontanog

jasamja
    25. Siječanj 2025. 19:31

ZabrinutaM

Molila bih da mi se neko javi, ocajna sam i u strahu. Imala sam pobacaj 12.12 tabletom jer se plod prestao razvijati…krvarila 16 dana. Sada sam dobila nakon 39 dana prvu mjesecnicu koja traje evo vec 8 dana i bolnija je nego inace, sitni grcevi u dnu stomaka. Jako se bojim da to nesto nije ok ili da se nisam iscistila do kraja prilikom spontanog

Žao mi je zbog gubitka 😔 
    Ja sam isto imala spontani, ali je meni to sve išlo prirodno, malo sam krvarila i prva mjesečnica mi je stigla nakon 3 tjedna od zadnjeg dana krvarenja. Nakon toga sam bila na pregledu gdje je utvrđeno da je sve uredu i da je sve otišlo.
    Savjetujem ti da ako ti osjećaš da to nije to kao i inače kad imaš M otiđi na hitnu i neka te pregledaju. Ili se javim svom ginekologu. Bolje da ti odeš tamo i da ri kažu kako je sve uredu nego da se nešto nedaj bože zakomplicira.
    Sretno i nadam se da ćeš uskoro ostvariti urednu i sretnu trudnoću 🤞❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.