Problema sa štitnjačom imala sam samo u trudnoći. Moja je terapija bila 25 mg Euthyroxa, također su mi rekli da dođem nakon što rodim mjesec, dva… Sad je tri mjeseca nakon poroda. Pričekat ću još malo i onda opet idem na vađenje krvi.Tako sam ja isla, 3 mj. nakon poroda. Ginekologinja tako savjetovala kao da se to sve malo smiri od poroda. Iako su me u rodilistu doslovno ostavili da se mislim sto I kako dalje. Nis mi nije bilo jasno, a simptoma pogorsanja ko u prici. :)…a ja bas nemam nikakvih simptoma pogirsanja, fala bogu! Bas sam se bojala zapravo kak ce to bit nakon poroda, al cini se ok za sad…
Ja se uopće nisam bojala, samo nisam htjela nikakve ljekove za početak dok dojim.
A za štitnjaču se nadam da će otići kak je i došla, u trudnoći, i da sad neće biti problema s njom!
Problema sa štitnjačom imala sam samo u trudnoći. Moja je terapija bila 25 mg Euthyroxa, također su mi rekli da dođem nakon što rodim mjesec, dva… Sad je tri mjeseca nakon poroda. Pričekat ću još malo i onda opet idem na vađenje krvi.Tako sam ja isla, 3 mj. nakon poroda. Ginekologinja tako savjetovala kao da se to sve malo smiri od poroda. Iako su me u rodilistu doslovno ostavili da se mislim sto I kako dalje. Nis mi nije bilo jasno, a simptoma pogorsanja ko u prici. :)…a ja bas nemam nikakvih simptoma pogirsanja, fala bogu! Bas sam se bojala zapravo kak ce to bit nakon poroda, al cini se ok za sad…Ja se uopće nisam bojala, samo nisam htjela nikakve ljekove za početak dok dojim.
A za štitnjaču se nadam da će otići kak je i došla, u trudnoći, i da sad neće biti problema s njom!
Ako vam je dosao poremecaj u trudnoci onda nemate frke. Pogotovo ako nema simptoma..Bolje da je otislo ca I hormoni se unormalili. Znam da je euthyrox skroz bezopasan za bebu dok se doji.
14.06.2014. L ♥
Problema sa štitnjačom imala sam samo u trudnoći. Moja je terapija bila 25 mg Euthyroxa, također su mi rekli da dođem nakon što rodim mjesec, dva… Sad je tri mjeseca nakon poroda. Pričekat ću još malo i onda opet idem na vađenje krvi.Tako sam ja isla, 3 mj. nakon poroda. Ginekologinja tako savjetovala kao da se to sve malo smiri od poroda. Iako su me u rodilistu doslovno ostavili da se mislim sto I kako dalje. Nis mi nije bilo jasno, a simptoma pogorsanja ko u prici. :)…a ja bas nemam nikakvih simptoma pogirsanja, fala bogu! Bas sam se bojala zapravo kak ce to bit nakon poroda, al cini se ok za sad…Ja se uopće nisam bojala, samo nisam htjela nikakve ljekove za početak dok dojim.
A za štitnjaču se nadam da će otići kak je i došla, u trudnoći, i da sad neće biti problema s njom!Ako vam je dosao poremecaj u trudnoci onda nemate frke. Pogotovo ako nema simptoma..Bolje da je otislo ca I hormoni se unormalili. Znam da je euthyrox skroz bezopasan za bebu dok se doji.
Vidjet ćemo. Da, da, samo sam u trudnoći imala problema sa njome.
Bok cure. S obzirom da planiram trudnocu odlucila sam malo iskontrolirati krv.
FSH mi je 3.12 mIU/L. Prema vasem iskustvu, trebam li ga smanjivati ispod 2.5? Je li vam tablete prepisivao ginekolog ili endokrinolog? Hvala! :)
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //
11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI. +, ali niska beta (dosegla max. 40)
Sortiraj odgovore
Najstariji